Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan lehetne leszokni a...

Hogyan lehetne leszokni a dohányzásról?

Figyelt kérdés

Régebben leszoktam most pár hónapja vissza szoktam de most többet dohányzom mint Régebben miért van ez?

Nagyon szeretek dohányozni de múltkor nem volt cigim és mástól kértem de attól Nagyon rosszul lettem miért van ez?

14éves kortól dohányzom most 20éves vagyok

dec. 28. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Sportolj valamit.
dec. 28. 16:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Sportolok már évek óta de egyszerűen nagyon nehéz feszült ideges vagyok
dec. 28. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha egyből nem megy próbáld meg fokozatosan és gyengébb fajtával. Mennyit füstölsz kérdező és milyen fajtát szívsz?
dec. 28. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem amíg benned van a "nagyon szeretek dohányozni"érzés addig nehéz lesz leszokni.én is nagyon szerettem cigizni.....addig eszembe nem jutott hogy leszokjak.egy semleges időszakban tettem le a cigit.hozzátéve ,hogy a mai napig azt mondom ,hogy én szerettem cigizni.
dec. 28. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem van egy konyvem rola.

Ha akatod kifotozom es elkuldom privatban.

dec. 28. 18:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Tapasz? Valami e-cigi nikotinmentes? Pszichológus? Rágózás?
dec. 28. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szükséged van valami pótcselekvésre, üresjáratra. Akkor fogsz tudni leszokni ha találsz helyette egy másik hasonló pótcselekvést.

Nekem a teázás lett az. Csináltam mindig egy finom gyümölcsteát cigi helyett és amíg megittam meg volt a "cigiszünetem"

Meg kell találnod neked mi válik ba

dec. 29. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!