Hogy segíthetnék a fiamnak leszokni a dohányzásról?
Drasztikus módját választotta a leszokásnak, de a reakciója kb normális. Lejönni valamiről elég szar, sanszosan eltart még egy darabig.
Nem lenne baj, ha találna valami programot magának, de nyugi, el fogja unni a szobában ülést. Addig sok tea, az étvágya nagyon rossz lesz. Gyümölcsök annó segítettek nekem, hogy ne haljak éhen ezidő alatt. Abból is inkább a minnél levesesebbek. Szőlő, mandarin... könnyen emészthetők. Ha már leves, egy jó húslevessel is próbálkozhatsz.
Baromi ingerlékeny tud lenni az ember ilyenkor, ne vedd magadra. Talán még annyi, hogy ne zargasd. Hagyd, hogy a saját tempójában legyen túl ezen. 1-3 hétről beszélünk kb. Kinek mennyi. Utána is fog még sóvárogni sokat, de könyebb lesz mint ez a kezdeti időszak. Utána a folyamatosságra kerül a hangsúly.
Leves, meg gyümölcs legyen otthon, előbb utóbb meg fog éhezni.
Sok sikert, és kitartást neki, nektek :)
Hát kérdező ezt lehet csak te látod így belőle, de közben ő meg mondjuk meditációt gyakorol. De ha mégis így van akkor is lehet előbb-utóbb majd magától kimozdul (bár azért enni-inni kéne).
Úgy tudsz neki segíteni hogy megkérded tőle miben segíthetsz...
A cigi mentálisan okozza erősen a függőséget, szóval valahogy el kéne érnie hogy ne gondolkodjon róla (vagy hamar elengedje az ilyen sóvárgó gondolatokat). Én azt mondom ha csak nem látsz nagy bajt hagyd rá. Simán lehet hogy pont ezen dolgozik.
Én is így szoktam le, nem kell aggódni, nincs ebben semmi xtra.
Az étvágya is visszajön hamarosan, sőt, alig győzitek majd feltölteni a hűtőt.
támogasd, dicsérd meg, segítsd!
hajrá
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!