Mit tapasztaltatok miután letettétek a cigit, és mennyire volt nehéz?
Figyelt kérdés
Sokat jártam mostanság utána, és szeretném letenni majd a cigit, csak igazából 2 nagy félelmem van egy az hogy alapból is szorongással küzdök a másik pedig, hogy túlsúlyos vagyok. Persze tudom hogy a cigi hosszabbtávon ennél nagyobb gondokat okoz, de emiatt a kettő miatt tartok a leszokástól. Ti hogy éltétek meg?dec. 27. 19:50
21/21 anonim válasza:
19/20 Pedig nagyon jól leírtad.En 20 évig dohányoztam.Most 40 napja tettem le.Szorongasaim vannak.Neha idegbeteg vagyok.Meddig tart ez még?Azt hittem első két hét aztán ennyi.Viszont ha bele gondolok,nem várhatom hogy 20ev cigi után 2het után minden Happy.Mar gondolkodtam hogy veszek nicorette tapaszt mert ez szörnyű velem.Szivem is sokszor nagyon dobog,kardion is voltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!