Mit tapasztaltatok miután letettétek a cigit, és mennyire volt nehéz?
Figyelt kérdés
Sokat jártam mostanság utána, és szeretném letenni majd a cigit, csak igazából 2 nagy félelmem van egy az hogy alapból is szorongással küzdök a másik pedig, hogy túlsúlyos vagyok. Persze tudom hogy a cigi hosszabbtávon ennél nagyobb gondokat okoz, de emiatt a kettő miatt tartok a leszokástól. Ti hogy éltétek meg?tegnapelőtt 19:50
11/14 anonim válasza:
Én is most tartok leszokó kúrát ismét,a 12.ik napnál tartok. Igazából az motivál leginkább,hogy hosszabb távra nézve mennyivel egészségesebb életet lehet élni,még van lehetőség
12/14 anonim válasza:
Van akinek könnyebb és van akinek nehezebb.
13/14 anonim válasza:
Erőt és kitartást kívánok a leszokóknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!