Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 1 füves után? Jól vagyok

1 füves után? Jól vagyok

Figyelt kérdés

na kérdés a következő.hogy ha mondjuk elszivjuk egy spanglit(0.3) ketten,akkor utána a szüleimell tudok normálisan beszélni,nem ugy mint ha belennék rugva,hanem értelmesen,az nem lenne baj,ha nevettnék..stb

elég hülye kérdés,de ezt kivülállók nem érthetik..

2010. nov. 6. 23:02
1 2
 1/13 anonim válasza:
kívülálló vagyok mégis értem:) ha ez az első,akkor talán furcsa lehetsz..minden esetre a lényeg,hogy ne agyalj azon,hogy látszik-e vagy hogy mit hogyan csinálsz.nem tudom gáz-e ha tudnak róla,hogy iszol,de ha mégis elbaltáznál vmit,akkor fogd a piára.kisebbik rossz:)
2010. nov. 6. 23:05
 2/13 anonim ***** válasza:

te tudod hogy hogy vagy. kivitelezhető, de sokmindentől függ.

egyébként ha megkérdezik mi van veled mond hogy ittál. tapasztalataim szerint a szülőknek nem tűnik fel a különbség, vagy ha fel is tűnik nem tudják hova tenni.

2010. nov. 6. 23:05
 3/13 anonim ***** válasza:

Ezek nagy média felkapások h nevetsz stb.

Annál jönnek elő aki am is rá játszik.

Nekem sok ismerősöm már úgy szívja mintha sima cigit szívna. Annyi h nagyon nyugodt leszel és komor.

Sztem ne 2-4órára menj el vkivel otthonról és úgy próbáljátok ki. Ne úgy h otthon a család mert rájönnek.

Ha nem bírjátok keverhetitek dohánnyal úgy kevésbé erős.

18/F

2010. nov. 6. 23:07
 4/13 anonim ***** válasza:
én például nagyon hadarok tőle ami elég feltűnő, ami elég feltűnő...
2010. nov. 6. 23:08
 5/13 anonim ***** válasza:

"Ezek nagy média felkapások h nevetsz stb.

Annál jönnek elő aki am is rá játszik.

Nekem sok ismerősöm már úgy szívja mintha sima cigit szívna. Annyi h nagyon nyugodt leszel és komor.

Sztem ne 2-4órára menj el vkivel otthonról és úgy próbáljátok ki. Ne úgy h otthon a család mert rájönnek.

Ha nem bírjátok keverhetitek dohánnyal úgy kevésbé erős.

18/F"

hát te se szívtál még...

a röhögés nem médiafelkapás. több féle fű létezik, igen van amitől komor leszel, és van ami nevettet.

2-4 óra bőven elég ,az első egy óra a necc ilyen szempontból, utána nem levágós. ha 0.3-at szívnak, és ketten, akkor alap hogy keverik dohánnyal, már csak azért is mert olyan kis mennyiséget tisztán megtekerni művészet. egyébként sem jó ötlet greenpeacezni első alkalommal, sőt, kevés olyat ismerek aki szereti, vagy van rá pénze, vagy akrámi, de ezekkel a feltételekkel semmiképp sem.

2010. nov. 6. 23:11
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem ismerik fel a fű jellegzetes illatát, akkor elvileg nem veszik észre. Rajtam anyám az sem vette észre, hogy full betéptem otthon, de csak azért, mert fekve tv-nézést imitáltam. Ha mondta volna hogy álljak fel, tuti elvágódok.
2010. nov. 6. 23:12
 7/13 anonim ***** válasza:
60%

Egyszeregy haverommal durrantottunk el egy joet, elötte sose szívott. elnyomtuk a cuccot, pár perc után keztünk feltápázkodni. Ésn sokat szívtam akkoriban, de már a második slukknál éreztem, hogy beüt. Spanom szétcsapta magát rendesen.

feltápázkodunk egy idő után, adajön, "te jocó, én nem érzek semmit" nem a f@szt nem, teljesen szét vagy csúszva... megyünk a többiekhez, és állandóan azt ismételgeti, nem érzek semmit, nem érzek semmit. Elszakadt a mécses nálam, elkezdtem röhögni de keményen. Erre miki a haverom is. kb 5 perc után abba bírtuk hagyni. Mondom neki, figyu szedd össze magadat, ha a többiek megtudják, hogy füvet adtam neked, fenéken billentenek, nem kicsit.

Visszamegyünk, miki "feltünésmentesen" beiramodik az egyik fotelhez, leül, és szó nélkül bámulja a tv-t. a többiek jönnek oda hozzám: Te joc, mikinek meg mi a baja? mondom semmi. A csaj mélyen a szemembe néz, és megkérdezi: És neked mi bajod van?

KB ennyit arról, hogy észreveszik-e. és ez még egy negyed g sem volt.

2010. nov. 7. 00:50
 8/13 A kérdező kommentje:

hát kösz skacok,elég sok helyzetett kurtam már el,multkor is havernak haverja vitt haza,a bulibol,mert keményen boroztunk,megigértem nekik hogy engedjenek jővő héten.,el semit se fokok,inni csak bulizok egyet,max 1-2 sőr...

mert ez a füvezés már bevolt tervezve,jővő héten szivjuk,csak a a haverral,!!remélem értitek

2010. nov. 7. 01:17
 9/13 Salvia D.-csere válasza:
Valaki adjon egy GÉÉÉT .. :D:D Amúgy valószínűleg "levágják" rólad, hogy füveztél..
2010. nov. 7. 17:36
 10/13 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, hogy levágják, főleg első alkalomnál.

Amúgy meg a fű azt az érzést fokozza, amiben vagy, mielőtt szívsz:ha boldog vagy-röhögsz, ha szar kedved van-begubózol, ha éhes vagy-nekiesel a fél hűtőnek, ha szomjas vagy-megiszol mindent ami körülötted van.....Ha horrort nézel úgy bele bírod élni magad(ugyanez a vígjátéknál).

2010. nov. 8. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!