Nagyon rosszul birom a nikotint, killat probaltam, de nagyon erős majdnem elájultam 1 perc után és borzasztóan csípett.
Mit ajánlotok?
dec. 5. 20:02
1/10 anonim válasza:
Semmi ilyesmit nem ajánlok.
Arra magadtól is rájöhetnél, hogy ha rosszul vagy tőle, kellemetlen is, akkor mégcsak kisérletezni sem kellene vele.
dec. 5. 20:08
2/10 anonim válasza:
Leginkább semmilyet.
dec. 5. 20:12
3/10 anonim válasza:
Ha nem bírod, akkor minek akarod ennyire? Mások meg örülnek, hogy végre le tudták tenni
dec. 5. 20:29
4/10 anonim válasza:
A leírtak alapján semmilyet. Ne kísértsük a sorsot. A nikotin, valamint a nikotin mérgezés nem játék.
dec. 6. 00:14
5/10 A kérdező kommentje:
A dohányzástól nem jelentkeznek hasonló tünetek. Úgy gondolom kevésbé károsító lenne a snüssz a dohányzással szemben. Sajnos nagyon stresszes életmódot élek, amin az elkövetkezendő években sajnos nem áll módomban változtatni. Ha nem snüssz, mit ajánlotok? A dohányzást illetve iqost semmiképpen sem szeretném folytatni. Ha van valami nagyon gyenge snüssz azt tartanám megfelelő megoldásnak. Amennyiben nem használok nikotin tartalmú készítményeket, a mentális állapotom látná kárát, amiről úgy tudom rosszabb bárminél.
dec. 6. 13:03
6/10 anonim válasza:
Citromfű- és kamillatea. Lehet gőzölni is, ilyen kis elektromos pipa szerű cuccban.
dec. 6. 13:28
7/10 anonim válasza:
Azt javaslom, hogy a mentális problémáidat ne függőséget okozó szerekkel próbáld rendbe hozni!
dec. 7. 08:34
8/10 anonim válasza:
Szokjál rá valami egészséges dologra helyette. Pl iktass be valami testmozgást. Az is nagyon jó stressz ellen, ha futsz pár percet.
dec. 7. 08:59
9/10 A kérdező kommentje:
Természetesen minden fent említett módszert kipróbáltam már és testmozgást is rendszeresen heti 7 alkalommal végzek. Esetleg valaki tudna a kérdésemre választ adni? Nagyon hálás lennék. Természetesen nem életem végéig tartó függőségről van szó, soha nem voltam függő, a dohányzást kifejezetten utálom, de ahhoz, hogy idegileg ne "marjam" szét magam és pár percig meg tudjak nyugodni és tisztán tudjak gondolkodni, bele kell szívnom abba a büdös, sárga fogakkal járó, nálam torokfájással járó cigibe.
dec. 7. 12:35
10/10 anonim válasza:
Nem életed végéig tartó függőségről van szó? Az alapján akit mondasz nekem úgy tűnik, mintha neked fogalmad sem lenne a következményekről. Igen, elhiszem, hogy szarul vagy, de nem ez a megoldás. A függőség nem úgy működik, hogy eldöntöd, hogy meddig leszel függő, ezt nem te irányítod. Egy idő után nem csak mentálisan lesz szükséged a nikotinra, és nem fogod tudni abbahagyni. Biztos vagyok benne, hogy nem ez az egyetlen megoldás, de ha te így érzed akkor valószínűleg rohadtul meg se próbáltál mást keresni.
Ajánlom, hogy nézz utána valahol, higy milyen egészségügyi problémákat okozhat akár a snüssz, akár a cigi, illetve, hogy mi is az a függőség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!