Hegecsani kérdése:
Milyen Killa-nál erősebb snüsszt lehet venni?
Figyelt kérdés
Régen tudtam még venni Pablot, de azt olvastam azt már nem lehet kapni, viszont a Killa-t meg se érzem.
Tudtok olyan snüszt, ami erősebb mint 11 mg?
Vagy csak rendelni lehet?
okt. 27. 18:20
2/4 anonim válasza:
Visszahozták, de a Killa mini és a Pablo mini (már csak ezek léteznek) sokkal gyengébbek lettek, 11 mg, ha jól tudom mind a kettő. Kicsit erősebbek ennél a Velok, Zynek (~14 mg az erősebb), illetve a Rabbitek és Icebergek (16,8 mg). Ennél erősebbek az új szabályozás miatt nem létezhetnek. Online lehet rendelni.
3/4 anonim válasza:
2
en semmilyen kulonbseget nem vettem eszre rajtuk. csak az arukat ami 1890 lett 2500 helyett.
4/4 anonim válasza:
Ez nem az érzés kérdése, kevesebb az egyikben a nikotin, mint a másikban, a hátuljára rá vannak írva a mg-ok. A régi 3x erősebb volt körülbelül mint az előzőben. Egyértelmű, hogy emiatt olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!