Azon tűnődtem, hogy, ha bár nem szolgálhatnak ki 18 év alatti személyt a dohánybolt dolgozói, az illető ettől még betérhet-e a helyiségbe?
Gondolok például arra az esetre, hogy a szülőnek kint kell-e hagynia a gyermekét a dohánybolt előtt egyedül, míg ő megvásárolja a kívánt árucikkeket, vagy bekísérheti-e a kölök a szülőjét? Úgysincs mit rejtegetni, mert ezek az áruk már ígyis mindenhol ott vannak. Suli, utca, média, OTTHON... Felesleges rejtegetni.
Kint kell hagyni, ki is van írva, hogy be sem mehet
nov. 27. 05:38
2/16 anonim válasza:
Sajnos régen engem 18 évesen is alig akartak kiszolgálni, pedig nem vagyok alacsony, sőt durván sminkeltem akkoriban. Sok nálam fiatalabbanak kinéző és tényleg fiatalbb embert meg kiszolgáltak, nem tudom miért volt ez... Most vagyok 20 éves és a mai napig elkérik a személyimet, sajnos, idegesítő nekem ez. Főleg mert ahogy mondtam , hogy előttem szolgálják ki azt akariől tudom hogy nincs 18, ráadásul nem kérnek tőle személyit.
nov. 27. 06:12
3/16 anonim válasza:
Gyerek nem mehet be. Anyám is jól meglepődött, amikor az unokák nála voltak, ki lettek küldve.
nov. 27. 06:37
4/16 Ypszilon1980 válasza:
Nem mehet be. Anno mikor bevezették a dohányboltokat, akkor még az ajtókon sok helyen be lehetett látni, aztán még azt is le kellett fóliázni,hogy 18 év alatti még csak ne is láthassa mi van bent.
nov. 27. 07:17
5/16 anonim válasza:
Babakocsival sem lehet bemenni és a gyereket sem lehet egyedül kint hagyni. Megoldás a leszokás.
nov. 27. 07:23
6/16 anonim válasza:
Akkora álságos marhaság ez. Vajon mitől fog egy gyerek rászokni a cigire inkább, ha egy boltban látja a polcon a dobozokat, vagy ha otthon látja anyut, ahogy fújja a füstöt...? -_-
nov. 27. 07:31
7/16 anonim válasza:
Nyugodtan meg lehet kérni valakit, hogy figyelje addig az 1-2 percig a babakocsit, amíg bent vagy. Engem is kértek már meg.
nov. 27. 07:38
8/16 anonim válasza:
Nem lehet bemenni.
Én ajándékba szerettem volna venni pici, 0,05L pici alkoholt (nem a 200 forintos kommersz szeszt, amit minden élelmiszerboltban árulnak, hanem márkás, kis kiszerelésűt), és csak a fejem dugtam be az ajtón babakocsival, hogy gyorsan feltérképezzem a kínálatot a vitrinekben, és még ott is rámszóltak, pedig be sem akartam menni...
nov. 27. 07:45
9/16 anonim válasza:
7.: Te rábízod idegenre a gyereked, amíg bent vagy? Kecskére a káposztát.
Valaki egyszer elrabolja.
nov. 27. 08:20
10/16 anonim válasza:
9.
Az sem lehet valami jó életpályamodell, ha soha senkiben nem bízunk meg. Lehet persze így élni, csak nem érdemes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!