18 alatt Budapesten melyik boltban lehet venni cigit?
Van ahol nem kérik el a személyidet és anélkül is kiadják?
Tudom, hogy káros. Nem kell ilyen megjegyzés.
Sehol, te kis szaros..
Majd ha elmúlsz 18 éves, akkor vehetsz, addig meg old meg úgy, ahogy akarod..kis majom..
Nem én vagyok az első, de kérdésedre válaszolok. Nem fog tetszeni: Mivel súlyos büntetés fenyegeti azt a boltot, ahol kiszolgálnak fiatalkorút, így valószínűleg sehol.
Más: Ha írok neked egy boltot (de nem teszem), akkor végigutazod a várost? Mondjuk utazol két órát azért, hogy korai és fájdalmas halálod előmozdítása érdekében lépéseket tegyél?
A francnak akarjátok megmenteni... maga döntött így, akkor meg kit érdekel, sárga rigó fülemüle, dögöljön meg aki hülye.
Majd ha meg rákos leszel, akkor se feledkezz meg a napi 1 doboz cigiről, rendben?
Viszont legalább menő leszel a haverok szemében, és az idegességet is ezzel tudod kordában tartani....
Nem is értem, hogy aki nem dohányzik, az hogy képes nyugodt maradni (köztük én is) bizonyára ez valami természetfeletti dolog bennünk.
Szúrópróbaszerűen menj be egybe,és próbáld meg.
Mit tudnak csinálni? Semmit. Max. kiküldenek és mész a következőben.
Garantálom,hogy elég hamar fogsz találni ilyen helyet,ugyanis én egy nagyvárosban lakom,ahol kb. 10-ből 6-ba tuti kiadják,csak jó helyre kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!