Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Már 6 napja nem gyújtottam...

Már 6 napja nem gyújtottam rá, de elképesztően kívánom, szinte remegek, ideges vagyok. Kevés választ el attól, hogy elmenjek a boltba venni egy dobozzal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 11:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

Ha rágyújtasz elbaxod az egészet amit eddig elértél, és arra is rá fogsz jönni, hogy másképp emlékszel a cigire.

Arra emlékszel, hogy megnyugtat és milyen szuper jó érzés, pedig csak azt fogod érezni hogy milyen szar íze van, mert sokkal jobbra emlékszel mint a valóság.

Most az első száltól rosszul leszel és hányingered lesz.

Aztán 1 óra mulva megint elkezd hiányozni... és visszaszoksz.

Szóval inkább egyél csokit, ropit, csinálj meg 20 fekvőtámaszt, vegyél egy zsák diót és törd kalapáccsal, vagy egyél szotyit, és igyál sok szénsavmentes ásványvizet.

Ha lemennél a boltba cigiért, hát indulj. Menj sétálj 2 kört a ház körül, és vegyél valami mást az éjjelnappaliban. Nem cigit.

Pl egy liter tejet, idd meg forrón lefekvés előtt, az talán lenyugtat.

2010. nov. 4. 20:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is szenvedek, de pont belinkeltek vkinek egy ingyen letölthető hangoskönyvet(leszoktató) és már hallgatom, nagyon jó!
2010. nov. 4. 20:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, már 8 napja nem gyújtottam rá, de még mindig nagyon erős a kísértés.. :( Próbálom lefoglalni magam, megfogadom a tanácsaitokat. :)
2010. nov. 5. 14:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Gratulálok, csak így tovább!!!!!!

Várjuk a cigimentes napok beszámolóit továbbra is!!!

2010. nov. 5. 17:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Egyre közeledsz ahhoz, hogy elmondhasd leszoktál a cigiről.

De visszaesni nagyon könnyű.Utána dupla mennyiségű cigit szívtam.

2010. nov. 6. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!