Túl sok cigi miatt rosszul vagyok. Vannak tippek hogyan legyek jobban?
10+ éve dohányzom sajnos, nem ma kezdtem, viszont az utóbbi 2-3 évben lecsokkentettem az adagot napi 3-5 szálra. Ehhez képest stresszesebb időszak miatt évek óta először az utóbbi pár hétben megint "megszaladt a mennyiség", és egy 15 szálat elszivtam már naponta. Tegnap viszont történt valami, ami miatt egész nap nem tudtam enni, csak cigiztem és cigiztem (tudom hülyeség volt) este lefekvés előtt két iqost is rászívtam, majd aludtam pár órát, reggel a szokásos kávé cigi óta viszont elég hányingerem van, tudom bena helyzet, utoljára kezdo dohanyos koromban volt ilyen hogy ne tudjam a mértéket, szégyellem is magam. Viszont most muszáj mennem dolgozni (fizikai munka), van tippetek hogyan legyek jobban, meg úgy egyáltalán munkaképes ? Köszönöm ha hasznos tanácsot adtok és nem szekáltok, tudom hogy le kéne szoknom, elég mérges vagyok magamra is.
30/N
"elég mérges vagyok magamra is."
Kire vagy még mérges?
3#
Gondolom, az egész világra, mert fáj a feje, hányingere van, ingerült.:D
Az első lépést megtettem a leszokás felé.
Nyilván ma ne gyújts rá.Meg aztán soha többet.👍
"Nyilván ma ne gyújts rá.Meg aztán soha többet."
Volt egy ismerősöm, aki sok év dohányzás után egyszer olyan rosszul lett a cigitől (valószínűleg volt ott más is) hogy tényleg soha többé nem gyújtott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!