Elektromos cigiknél miért nem érdemes porton keresztül tölteni?
Figyelt kérdés
Több embertől hallottam hogy az ecigiknek ki kell szedni az akksiját és akksitöltőn kell tölteni, mert ha kábelről töltöm a modban akkor az tönkreteszi az akksikat és a mod áramköreit (amit furcsa mód már tapasztaltak is mert amíg így töltöttem kapott párszor zárlatot a modom). Mi ennek az oka? Miért nem mindegy hogyan kapja az akksi az áramot? Elméletileg mindkétbesetben szabályozva van az áram feszültsége, és egyik eszköz sem tudja “túltölteni” az akkukat. Ha úgy nézzük, a telefon akksija is úgy töltődik mint az ec akksi a modban kábelre dugva.aug. 29. 14:56
1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként általában 18650-es akksikról van szó ha az számít valamit
aug. 29. 14:57
2/3 anonim válasza:
Ugyan olyan kis töltő áramkör van a modokban mint egy 18650-es külön töltőben.
Régen és most is azon keresztül töltöttem, köszöni szépen nincsen baja.
3/3 47. válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én is így töltöm mind a három cigim, egyikkel se volt sose baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!