Elektromos borotvából melyik márkát/típust érdemes választani?
Figyelt kérdés
Milyet használtok, mi vált be?
Körkéses (mint a Philips-ek) vagy kontúrkéses (mint a Braun-ok)?
Akksis vagy hálózati?
Szárazon, nedvesen, vagy habbal/zselével használjátok?
jan. 28. 16:16
1/5 anonim válasza:
Philips one blade-et használok. 6 éve megvan, a fejet persze cserélem rajta pár havonta. Mindenemet ezzel tartom karban, szárazon használom, de elvileg lehet habbal/géllel is.
2/5 anonim válasza:
Nekem nem csinálja elég simára. Miért akarsz váltani?
3/5 anonim válasza:
Nekem egy 2016-os Philips van, a mai napig hibátlan. Csak ajánlani tudom.
4/5 A kérdező kommentje:
Sima eldobható fejes lehúzós borotvát használok és elég sokszor kipattogok, irritálja a bőröm,stb.
Gondoltam így elkerülném ezeket, mivel az elektromos borotvák nem vágják ugye le teljesen simára.
jan. 28. 19:47
5/5 anonim válasza:
nekem az elektromos irritálta a bőröm, azt mondták, hozzászokik a bőr, hát nem szokott. Double edge, cserepengéset használj, de persze ehhez újra meg kell tanulni borotválkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!