Van e valami jó mellékhatása a dohányzásnak?
Figyelt kérdés
Egyszer elszívtam egy kettőt azóta kívánom.Ha unatkozok feldob.Ha bajom van megnyuktataug. 19. 22:40
2/10 anonim válasza:
Bizony egy orvos beszélt róla egy rádióműsorban, hogy ha nem bagóztak volna eleink, lehet nem lennénk itt, mert a különböző kórokozókat elpusztította a nikotin.
3/10 Ypszilon1980 válasza:
Van, pl. bélgyulladásra jó, stressz csökkentő, katonáknál alap ellátmány. De persze ez nem napi x doboz és nem rendszeresen évekig.
4/10 anonim válasza:
AZ teljesen baromság a 2. és a 3. válasz is.
5/10 anonim válasza:
Be ad ilyen kellemes szédülés, bizsergős érzést az agyba. Nem rossz, csak az ára fáj.
7/10 anonim válasza:
Gasztrológus mondta nekem is h bélgyulladásra jó a cigi.
8/10 Ypszilon1980 válasza:
#4:Pedig nem baromság, ezek tények.
9/10 anonim válasza:
Valaki itt írta egy topikban, hogy a fogorvos azt mondta neki, a dohányosoknak nincs aftája.
10/10 anonim válasza:
Szerintem serkenti az emésztést, és jobb tőle a koncentráció.
Ill. feszültségoldó.
Amellett, hogy rákkeltő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!