Napi 6-8 pablo snüssz megy be, mire számíthatok a jövőben?
Figyelt kérdés
Sziasztok, mostanában nagyon megindult a snüssz fogyasztásom, napi 6,7,8 pablo snüsszt tömök gerelyre. Nem tudom letenni nem birom, amint leteszem fél napra remegek, szédülök, hányingerem van, nem birom letenni mert szerintem belehalok, ez napi 200mg nikotin rohadtul remegek, nagyon nem birom, egészségem szempontjából mire számíthatok a jövőben?jún. 17. 19:43
11/11 anonim válasza:
Sajnos én is rászoktam kb. 2 éve és szeretnék leszokni.
Először még örültem, hogy a snüssz "segítségével" sikerült leraknom a cigit. De rá kellett jönnöm, hogy sokkal addiktívabb, mint a cigi és sokkal rosszabbul érzem magam tőle, mégis minden nap betömöm. Én is iszonyatosan sokat használok egy nap. Különösen a napi első snüssztől szoktam rosszul lenni, szédülni, remegni. Akkor mindig megfogadom, hogy leszokok, de egyszerűen baromi nehéz.
Mindenkinek javaslom, hogy ne snüsszel akarjon leszokni a cigiről, mert utána ettől még nehezebb lesz szabadulni, mint a cigitől.
Észrevettem, hogy a rosszullétek mellett az ínyem is elvékonyodott ott, ahol szoktam használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!