Mi a véleményetek arról, ha egy lány cigizik?
Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 21:46
11/18 anonim válasza:
nekem bejön. legalább nem cseszeget hogy szokjak le.
12/18 anonim válasza:
Ugyanaz, mintha egy fiú cigizik.
Minden cigizőt a Dunába lőnék. Értelmetlen önrombolás.
13/18 anonim válasza:
fiuban nem gáz, lányban annál inkább...
14/18 anonim válasza:
Sajnálom szegény Szülőket,hogy a gyereke erre költi a zsebpénzét.Még ebben a korban a Barbie babáját kéne fésülnie.
15/18 anonim válasza:
Egy ideig nagyon szexis és erotikus tud lenni ha egy lány dohányzik. Ha meg rászokott had döntse már el,hogy folytatja vagy leszokik. Senkinek semmi köze hozzá pláne nem a nemdohányosoknak.Ha meg annyira zavar a füst ne menj ki az utcára sem.Minden káros és halálos tud lenni ha hajlamod van rá.
16/18 anonim válasza:
Nem éppen a legjobb dolog,inkább ne.
Különben is a nőknek nem áll olyan jól.
NE dohányozzon.
Már én is letettem,így nem is kívánok olyan barátnőt aki dohányzik.
17/18 anonim válasza:
A fiúknál is szánalmas szerintem, de egy lánynál egyenesen gusztustalan.
-Büdös a szája
-Sárgák a fogai
-Csókolózáskor a számban érzem a füstöt.
-Büdös a ruhája
-Egész nap csak köhög
-Szemetel, mert gondolom azokat a csikkeket nem gondosan összegyűjti hanem eldobja.
18/18 anonim válasza:
Sajnos nagyon kevès làny van,aki igazàbòl is szeret cigizni ès eszèbe sem jut a leszokàs ès nem kènyszerből vagy megszokàsbòl csinàlja. Ha szexi ès szèp a làny ès tènyleg szeret cigizni,akkor tàmogatom benne ès örülök neki,de,ha avval cseszeget,hogy legszìvesebben otthagynà ő is vagy utàlja,ha valaki megdicsèri ezèrt az egy gonosz ès nem kell foglalkozni vele. A többi làny,aki nem tetszik nekem,az ùgy cigizhet,ahogy szeretne,az ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!