Mi a véleményetek arról, ha egy lány cigizik?
- undorító
- büdös cigiszagú,
- a csókolózás vele olyan mintha egy hamutálcát nyalnék ki
- nincs rondább látvány egy olyan csaj akinek a cigitől sárgák lesznek a fogai,a szája széle,és az ujjai.Emelett a ruháján is érezni a bagót bbbbbrrrrr.
27/F
Szerintem semmivel sem rosszabb,mintha egy fiú teszi ezt...
Lehet,hogy stresszes az élete,és így tudja leginkább levezetni a feszültségét.Nem feltétlenül büdös a szája és sárga a foga,egy csomó praktikus dolog van ma már amivel megelőzhetőek ezek a dolgok.Ez is egy rossz emberi szokás.Igaz,roncsolja vele az ereit,a szerveit,de tisztában van evvel,mindenki maga dönti el meddig és milyen minőségben kíván élni..
Csókolózni meg ugye nem kötelező ilyen személlyel..
Én ugyan még sohasem gyújtottam rá,mert soha nem éreztem erre kedvet,de a környezetemben elég sokan dohányoznak.El nem ítélem a dohányosokat,mindenki úgy él ahogy akar.Ha valakit zavar,kerülje el a bagósokat.
Csak akkor van gáz,ha a lány csupán azért gyújt rá,mert azt hiszi ettől lesz menő...mert ettől tuti nem lesz népszerűbb,mint cigi nélkül!
Visszataszító! Bármennyire is aranyos, szép, okos, blabla, nem kezdenék KOMOLY kapcsolatot 1 cigissel. Max ha nagyon tetszik, megpróbálnám leszoktatni, de ha nem, akkor viszont látásra...
Inkább tegyétek félre a cigi árát, és 20 év múlva vegyetek belőle 1 házat...
Én még nem találkoztam olyan lánnyal aki dohányzott,és nem volt büdös cigiszagú a ruhája,haja.Hiába fújja be magát drága parfümmel egy cigifüst akkor is büdös marad.Egy fiúnál is ugyanez a helyzet(de a kérdés lányokról szólt)
Volt már rá példa,hogy az első randin derült ki,hogy a lány bagózik..Elbeszélgettem vele,tisztelettudó voltam,hiszen én hívtam meg,de már az elején tudtam,hogy a nap végén nem fogom megcsókolni,és nem fog később érdekelni.(pedig tetszett a lány)
Látom,elég sok a negatív vélemény,amit persze egyáltalán nem csodálok.
Nos,én lány vagyok,és dohányzom,de ez eddig senkit sem zavart.
Nem egy olyan párom volt,aki nem dohányzott,és sosem panaszkodtak.Több dohányzó nő ismerősömnek is nem dohányzó párja van,őket sem zavarja.A dohány szagot pedig igenis el lehet tüntetni.Szabadlevegőn dohányzás,így a haj és a ruha nem lesz olyan,alapos kézmosás,rágó.
Persze lehetne mondani,hogy én nem érzem magamon,de pont ezen a héten kérdezte tőlem egy ismerősöm,hogy hogy lehet az,hogy nem is érezni rajtam cigiszagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!