Ezek majdnem biztosan a szájüregi rák tünetei?
19 éves fiú vagyok és észrevettem hogy hatalmas a nyálkatermelődésem el van színeződve fehéres színűre az arcom belseje 2 oldalt a torkom állandóan vörös a manduláim hatalmasak a nyelvem alatt keletkezett egy fájdalommentes kemény fehér pötty sok a szuvas és letört fogam erősen dohányzok sajnos nagyon elhanyagoltam a szájamat sose tanították meg nekem a fogmosás fontosságát így volt sajnos hogy hónapokig nem mostam fogat
Korábban az iskolába azzal szórakoztattam osztálytársaimat hogy égő csikkeket nyomok el a nyelvemen majd lenyelem (igen sajnos ilyen hülye voltam)
Jövőhéten megyek fogorvoshoz de addig is kívancsi vagyok kinek mi a tapasztalata mert az internet egyből a rákot dobja ki
1 éve áll fenn ez az állapot
Köszönöm de pszichátriára máskor és ráér elmenni elismerem valamikor meg kéne nézetnem magam
Viszont rák esetén nincs idő pszichátriára csak a kezelésre és a túlélésre lehet összpontosítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!