A cigiről leszokó emberek valóban elhanyagolható kis része a dohányosoknak és a legtöbbjük sosem szokik le míg él?
10
Tehát akkor még egyszer: ez az idézet Mark Twaintől származik, SEMMI köze Kern Andráshoz.
Leírhatom harmadjára is, ha most sem sikerült megértened, de úgy veszem észre, hogy van internet elérésed, szóval utána tudsz te magad is keresni a dolgoknak, mielőtt ostobaságokat terjesztesz te is, meg az 5-ös válaszoló is.
12
Elmondhatja 1000 ember is, idézet leírásánál és felolvasásánál illik az eredeti szerzőt feltüntetni.
Attól mert elszavalod a Mama című verset, az ugyanúgy Petőfi Sándor műve lesz, nem a tiéd 😀
Más tollával nem ékeskedünk kiscsillag, ezt jó ha korán megtanulod, még hasznodra válhat.
Honnan tudod hogy Mark Twain nem e hallotta valakitől?Én mikor találkoztam ezzel az idézettel,Kern volt alá feltüntetve.
Egyébként meg-csak hogy kötekedéssel válaszoljak a kötekedésre:mikor élt Mark?100 éve?200?Akkoriban nem volt ekkora hiszti a cigi körül,nem ismerték a káros hatását,miért akarta volna bárki abbahagyni?
15
"Honnan tudod hogy Mark Twain nem e hallotta valakitől?Én mikor találkoztam ezzel az idézettel,Kern volt alá feltüntetve."
Tehát akkor valószínű Mark Twain Kern Andrástól hallotta ezt az idézetet. 😀 Értem.
Leírom negyedjére is: ez az idézet Mark Twaintől származik, semmi köze Kernhez. Ez ennyi, pont.
Ennyire nehéz ezt megemészteni, hogy olyan emberektől idézgetsz, aki másoktól lopta az idézetet?
Szerintem szimplán hülye vagy,vagy bal lábbal keltél fel,vagy front...
Egyébként eredetileg Smith kapitány mondta Pokahontasz nagybátyjának.Nem tudom bizobyítani,de nem tudsz meggyőzni hogy nem így volt.🙂
17
Nem is akarlak meggyőzni.
Egy egyszerű tényt közöltem, hogy az adott idézet Mark Twaintől származik. Hogy te ezt képtelen vagy elfogadni és személyeskedésbe mész bele, te hülyézel le mást, amikor te vagy az aki olyan embertől idéz, akihez nem tartozik az idézet, azzal nem tudok sok mindent kezdeni. 🙂
Ettől még nem tartalak hülyének, de hogy értetlen vagy, az azért kiderült mostanra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!