A cigiről leszokó emberek valóban elhanyagolható kis része a dohányosoknak és a legtöbbjük sosem szokik le míg él?
Így van, a gyenge akaratúak nem tudnak leszokni vagy csak abba hagyja és utána folytatja.
Akinek van akarata az le tud szokni , mint én és soha nem hiányzik.
-"A cigiről leszokni nagyon könnyü,én már több százszor megtettem."
Kern András
5
Ez egy Mark Twain idézet, semmi köze nincs az alkoholista, tehetségtelen Kern Andrásnak ehhez a mondathoz 😀
6!
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Esetleg, ha 10 éves vagy.
Az,hogy érdemben nem tudsz hozzászólni, nem csodálom.
———
Egyénfüggő, kinek mi jön be.
Én 2014 óta nem dohányzom.
Előtte le-leszoktam, majd vissza.
Az az érdekes, hogy ha évekig nem gyújt rá valaki, és visszaszokik, az első cigaretta akkor sem esik jól, mégis rááll az ember. Velem is így volt.
Kellett hozzá egy olyan lökés, amit nikotinmérgezésnek hívnak. Aztán 3 nap kóma. 3 és fél hét kórház. Csövek mindenhol a testemben. Azóta nem bírom a cigaretta szagát sem. Pszichésen volt úgymond nehéz. Reggel, ébredés után nyúltam volna a cigihez, aztán kapcsoltam, hogy ja, hát nekem az mar5nem játszik szerepet az életemben (hetekig ment ez), és a napszakok több részében. Mindenhez, ami közben dohányoztam, hiányzott a mozdulat.
A tapaszok és rágók, amiket még a végleges leszokásom előtt próbáltam, egy sem volt hatásos, sőt, a rágó rosszullétet okozott.
7
Ha valaki egy idézetet használ, illik annak a nevét odaszúrni, akitől származik az idézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!