Vért vettek és néztek D-dimert is. Gyakorlatilag 0,5 ugFEU/ml alatt kellene lennie, de nekem pontosan 0,5 ugFEU/ml lett. Kellene aggódnom vagy elhanyagolható?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 15:44
2/3 anonim válasza:
Szia!
0,5 fölött lehetséges,hogy valami rögösödés KEZD beindulni.A határon lévő érték még nem feltétlen ad okot idegeskedésre.
Ha ugyanez az érték 2-3 között lenne, na, ott már van valami.
Mindenesetre ha idegesít, csináltass egy kontroll -labort pár hét múlva,vagy konzultálj dokival mihamarabb.
A D-dimer érték akkor a legjobb, ha szinte alig mutatható ki.
Nem vagyok orvos, ne hagyatkozz rám, viszont vérhígítót szúrok évek óta, és trombózisra való hajlamom van,ezért vagyok nagyjából képben.
Igyál sok folyadékot,és mozogj sokat!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. ápr. 9. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!