Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik cigit ajánljátok?

Melyik cigit ajánljátok?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, ami aránylag olcsó is. A kék Bond-ot már meguntam. :)
2010. okt. 27. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
szokj inkább le róla, ahogy én tettem egy éve...
2010. okt. 27. 19:54
 2/9 anonim válasza:

Kék Viceroy,narancs és kék pall mall.

Ezek nem túl drágák és jók is.

2010. okt. 27. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:
West :)
2010. okt. 27. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:
kék Viceroy
2010. okt. 27. 21:00
 5/9 anonim válasza:
Benson&Hedges,580FT és még a doboza is patent.
2010. okt. 28. 07:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sok jót hallotam a kék Pall Mall-ról, szerintem most az lesz a célpont.
2010. okt. 28. 10:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Próbáld végig mindegyiket és amelyiktől nem lessz körülötted olyan bűz mint egy görénylyukban azt válaszd!!

Mivel ilyen nincs akkor eleve egyiket sem!!

Normálisan gondolkodó ember eleve előitélettel néz arra aki dohányzik!Sajnos én is csak okoskodok és magam sem tudom megállni hogy a napi kb.10db-omat ne szivjam el-de istenbizony ha tudom abbahagyom!

2010. okt. 28. 20:10
 8/9 kÁkOsZ válasza:
Háát én 2 éve cigizek és szerintem a Cherrys Diarum de abból 1500 Ft egy doboz. Szerintem a legjobb megoldás neked ami olcsó is és jó: Én 1 fél éve töltöm a cigit,és kb.700 ftból kijön nekem 60 szál cigi az végül is jó mert ha azt nézed a bond 540 és abban csak 19 van :/ Ja meg ha töltöd,akkor olyan erősre csinálod,amilyenre szeretnéd :D Vagy ha nem akarod tölteni,akkor menj el a Debrecen Plázával Szembe van 1 bolt,ahova ki van irva hogy dohány-ajándék-játékok... És ott nagyon sok féle cigit találsz amit egy normális élelmiszerboltban nem találnál meg :D Szerintem menj el oda és próbálj ki valami újat :D
2010. okt. 29. 10:23
 9/9 anonim válasza:
2010. okt. 29. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!