Egyik napról a másikra le lehet szokni a cigirol?
Leszokni? Azt nem. A sóvárgás még sokáig kísérteni fog.
De letenni le lehet. És csak úgy érdemes. Egyik napról a másikra. A "minden nap 1-2 szállal kevesebbet szívok" nem igazán működik.
Simán le lehet.
Én úgy szoktam le, hogy egyik este elegem lett abból, hogy szarul érzem magam a cigitől (NEO) és kib*sztam a kukába. Azóta 0 szál, cserébe sok pénzem megmaradt és jobban is érzem magam.
A sóvárgás kemény 2-3 napig tartott, azóta eszembe se jut. Sőt, néha kimegyek a dohányzóba és ott beszélgetek a kollégákkal és a gondolat se fordul meg a fejembe, hogy elszívjak egy rákropit.
Elhatározás kérdése az egész. A tapasz, rágó etc. semmit nem fog segíteni, ha nem akarsz leszokni. Ha meg le akarsz szokni, akkor nem kell ilyen sz*rokra költeni, menni fog anélkül is.
Igen, sőt, csak így lehet.
Nekem nagyon sok ismerősöm így szokott le. És nem másfél év után, hanem 10-20 év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!