Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kb 10 év napi1 doboz cigi,hogy...

Kb 10 év napi1 doboz cigi,hogy tudnék 1iknapról a masikra leszokni? Köhécselek, megérzem a lépcsőzést busz után futást stb. Ilyen hurutos trutyit is gyakran felköhögök ez a slejmes cucc. Hogy lehet leszokni? És az elvonási tünetekkel mit kezdjek? 26f

Figyelt kérdés

2022. márc. 8. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csak leteszed és kész, én 30 voltam és úgy 12 évig szívtam. Önuralom kell hozzá, ne igyál kávét meg piát mert azok nagyon kívánják, ne menj olyan helyre ahol bagóznak.
2022. márc. 8. 20:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Akarat és önuralom. Az ismerősöm most szokott le több év aktív dohányzás után, ő savanyú cukrot szopogat ha elvonási tünete van, a másik ismerősöm olyankor egy rágót kap be
2022. márc. 8. 20:31
 3/11 A kérdező kommentje:
1-es neked mi volt a legrosszabb elvonasi tuneted? Es meddig tartott? 2-es az ismeroseid hasznaltak valami nikotin tapasz féleséget?köszi
2022. márc. 8. 22:08
 4/11 anonim ***** válasza:
#3: Ha kávét vagy piát ittam olyan volt, mintha bizseregnének az ereim, főleg a karjaimban. Inkább csak idegesítő volt, egyszerűbb volt nem inni. Úgy egy hónapig tartott ha jól emlékszem.
2022. márc. 8. 22:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Én 20 év után 2 dobozt tettem le és semmi elvonási tünet nem volt.

Csak akarat kell hozzá, de az nagyon nagy. .

Minden nap örültem neki hogy már ezen is túl vagyok .

2022. márc. 9. 08:18
 6/11 anonim válasza:
Én ma kezdtem el nikotin tapaszt használni. Eddig úgy néz ki működik. 2 órája van fent olyan mintha benyugtatoztak volna, kicsit szédülök is de nem kaparom a falat a cigiert. 24 év után ideje leszoknom. Majd elvalik hogy mi lesz.
2022. márc. 9. 13:57
 7/11 felkelhetetle ***** válasza:
100%
6 A nikotin tapasszal nem lehet leszokni a dohányzásról, mivel nikotin miatt dohányzik az ember, csak akkor mondhatja el magáról hogy leszokott, ha már nem juttat nikotin a szervezetébe. Elég sok ember rászokott már a nikotinos rákóra és tapaszra.
2022. márc. 9. 17:56
 8/11 felkelhetetle ***** válasza:
100%

Kérdező, ajánlom figyelmedbe ezt a könyvet:

[link]

Ennek köszönhetem, hogy sikerült letennem, nagyon szépen levezeti, hogy miért hülyeség dohányozni. Nyugi nem betegségekkel akar elriasztani... Ha tényleg le akarsz szokni, akkor olvass bele, nagyon olvasmányosan van megírva, alig tudtam letenni. :)

2022. márc. 9. 17:59
 9/11 felkelhetetle ***** válasza:

[link]

Rossz link.

2022. márc. 9. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Én ma tartok az 5.napnál, hogy nem szívom, nekem alvászavaraim vannak, nehezen alszom, nem kaparom a falat, de azért vannak pillanatok amikor nagyon megkívánom.Bízom benne hogy jövő héten már jobb lesz. Sok vizet iszom.
2022. márc. 11. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!