Bajosak ezek a tünetek? (Leszokás)
Sziasztok. Tegnap a semmiből jött egy ötlet, hogy vége a dolognak.
Eddig működik.
Azóta ásítozom (nem sikerül leggtöbbször) és úgy érzem, mintha egy tenyér nyomná a hátam.
Máyoknak volt ilyen?
Ásítozás? lol
Az egy tünet? :D
figy, ha rendesen tudsz aludni, enni, inni, nem vet szét az ideg és szorongsz egyszerre, akkor nagyon szerencsés vagy, és az ásítás legyen a legnagyobb gondod :)
Fél éve nem gyújtottam rá, és igen, az aluszékonyság, ásítozás,álmosság nálam is jellemző volt kb. 2-3 hétig. Igaz, a kávé nagyon előhozta a cigi utáni sóvárgást, mégis kávéztam, mert úgy éreztem, anélkül nem tudnék ébren maradni munkaidőben sem. :D
Viszont többnyire jól alszom, amióta nem bagózom, és napközben már nem vagyok álmos.
Van olyan, akinél pedig álmatlanságot okoz a nikotinhiány/leszokás. Azt hiszem, az a rosszabb.
Tudom, a fél évem még nem sok, nem gondolom, hogy leszoktam, szóval nem akarok okoskodni.
De hajrá, drukkolok!
"A tenyér nyomná a hátamat" érzés nem volt, erre nem tudok mit írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!