1 hete cigizek kb 1 nap 2 szál általába és ilyen 6 óra eltelik amig nem szivok és remegek ha szivok meg szédülök oxigénhiányos voltam/vagyok kicsinek aszthmás és újra élesztettek kicsinekés általába töltöttet szivok miért lehet amit fentebb irtam?
Attól, hogy az elején nem jelentkezett a remegés, az émelység vagy a szédülés, még jelentkezhet később.
Nálam pont ugyanez volt, az első 1-2 hétben semmi negatív hatása nem volt csak "megdobott" egy kicsit a cigi, majd utána jött a szédülés + remegés érzése.
A szervezetedbe hirtelen bejutó anyagoknak (főleg nikotinnak) van ilyen hatása.
Nálam pl. sokkal jobban jelentkeznek ezek a tünetek ha gyorsabban szívom el a cigit vagy kávézom is mellé.
Ahogy más dolgok sem, a cigizés sem egyformán hat a testre és az agyra két különböző embernél.
Nyilván azért el lehet gondolkodni rajta, hogy ha ilyen hatással van rád (is) a cigi, akkor valószínűleg sokkal károsabb is lesz a te szervezeted számára mint mondjuk annak az embernek akit maximum "ellazít" a cigi.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__12470837.. ezt is te posztoltad mi?
szerintem a kérdező csak egy troll........
tudod mi jo izu?
fsz a szadba azt
ha nem teszed le a cigit akkor tudorakba fogsz dogleni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!