2 hetente 1 szál cigit szívok csak el, akkor én alkalmi dohányosnak számítok? Vagy ez már több mint alkalmi?
Figyelt kérdés
2023. aug. 9. 20:37
2/5 anonim válasza:
2 hetente 1 szál? Alkalmi sem vagy :D ...de ez miféle kérdés? Ez kb olyan mint: megcsókoltam a legjobb barátnőmet részegen egy buliban de nem is emlékszem rá. Most akkor leszbikus vagyok? :D
3/5 anonim válasza:
Ha tudod nélkülözni,és persze ha nem akarsz aktív dohányossá válni,inkább még most engedd el teljesen,én is így voltam,tinikoromban, mint te most,évekig nem is szoktam rá,már-már azt hittem nem is lehet,aztán egyszercsak de,mégis rászoktam,aztán több év cigizés után próbáltam többször letenni,volt hogy sikerült is,hónapokra,sőt 1x 4 évre is,mégis előbb-utóbb mindig újra visszaestem,letenni sokkal nehezebb mint rákattanni/visszaesni,az szinte észrevétlen is megy...!
5/5 anonim válasza:
Mindenki így kezdi, én is és aztán szépen fel ment az egy dobozra naponta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!