Miért mondják azt a dohányosok egy még nem dohányzó személynek, hogy soha ne is próbálja ki a cigit! Miért? Ha kíváncsi rá nyugodtan próbálja ki az illető nem? 1-2 szálat ha néha elszív majd kipróbálás után akkor se fog rászokni.
Figyelt kérdés
Én 2 hetente gyújtok rá 1 szálra és nem szoktam rá. Pedig most nem vagyok a legjobb élethelyzetemben. Mondjuk az e cigit is szívom én. Nem tapasztaltam semmi negatívat a dohányzástól. Birom a sportot, sőt még jobban mint ami előtt elkezdtem cigizni. Érzem az ételek izét. Csak pozitívumot tapasztaltam eddig: jobban szeretnek az emberek, ki tudok menni a cigisekkel cigizés közbe beszélgetni ilyesmi a pozitiv. Meg javítja az emésztést. Kávé cigi kombó után szépen mindig ki tudok pucolodni.2023. okt. 31. 06:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!