Miért mondják azt a dohányosok egy még nem dohányzó személynek, hogy soha ne is próbálja ki a cigit! Miért? Ha kíváncsi rá nyugodtan próbálja ki az illető nem? 1-2 szálat ha néha elszív majd kipróbálás után akkor se fog rászokni.
Egyelek meg!
Dohányos vagyok, tudom a lelki s fizikai miértjeit.
Éppen ezért mondom, ne szokj rá!
Tapasztalat és semmi más, hogy ezt írom.
Nem mondom, ne próbáld ki.
Élj vele ha így könnyebben megy minden. Nem tisztem mások életébe beleszólni.
Viszont miért okozzunk saját magunknak, testünknek bajt?
Nem könnyebb lenne ezt elkerülni?
Erre nem tudom a választ. Dohányzom.
Nem mondják, éppen ellenkezőleg: azzal jönnek, hogy nem mondhatom, hogy a cigaretta rossz, ha ki sem próbáltam.
Pedig ez lenne a logikus: egy olyan termékről van szó, melyet azért árulnak, hogy függővé válj, és egy rakás pénzt fizess nekik azért, hogy árts az egészségednek.
Ép eszű ember alapból elkerüli, lelkiismeretes dohányos meg megpróbál lebeszélni róla.
"Kávé cigi kombó után szépen mindig ki tudok pucolodni."
🤣🤣
Ugyanazért, amiért az alkoholista, a túlsúlyos, a gyógyszerfüggő is figyelmezteti a másikat, mert káros, és ezt a saját bőrén is tapasztalja.
Te sem fogsz megállni 1-2 szálnál, mert a függőség nem ilyen a természete. Csak várd ki a végét, és érteni fogod. De a legjobb tényleg az lenne, ha el se jutnál idáig.
Köhögés, rossz szájszag, Büdös.
Az egész életem körül forog.
Fel kelek 1 cigi Kv, mielőtt indulok dolgozni 1 cigi, ha megérkeztem mégegy aztán minden szünetben 1 cigi.
Sz@r de én már úgy rászoktam, hogy alig várom amikor rátudok gyújtani.
Ezen kívűl mocskos drága is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!