Szerintetek baj lenne kipróbàlni?
Nincs semmi jó benne. Próbáld csak ki, alkalmankén egy egy szál nyugtatónak jó. A nikotin nagyon gyorsan a fejedbe száll majd és úgy érezheted magad mint aki betépett egy pár percig. De minnél többet szív valaki annál tompább lesz ez az állapot ezért annál több cigaretta is kell hogy eljuss idáig ezért is szoknak rá sokan, meg persze a szervezeted is kívánni fogja állandóan csak hogy normálisan érezd magad.
Bulikba ha eljársz vagy ilyesmi egy-két száll belefér, de ne állj be a sorba. Az egészséged és a pénztárcád is bánni fogja.
Ugyan így voltam 15 évesen, és őszintén azt kívánom bár ne próbáltam volna ki. És bár emberek azt mondták ne szívjak el egyet se mert rászokok, még is elszívtam egyet. Meg még egyet. Meg még egyet. Kb egy hónaoba telt míg "rendszeressé" vált, előtte csak próbálgattam.
Szóval az én javaslatom, hogy ne próbáld ki, többet nyersz vele, de én se hallgattam mások javaslatára, szóval a második tanácsom, hogy ne gyújts rá egy órával azelött hogy haza mennél, és ugorj be egy Tescoba, fujj magadra valami iszonyat parfümöt, és kifele menet vegyél egy csomag airwaves-t (lila vagy fekete, mert erős) és három négy szemen rágcsálódj egy darabig.
Aztán sok sikert ahhoz, hogy ne gyújts rá újra. Főleg ha betöltöd a 18-at, mert onnantól igazából már kuncsorogni se kell a cigit, meg másokat megkérni hogy vegyenek neked, szóval semmi sem fog visszatartanai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!