Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek baj lenne kipróbàlni?

Szerintetek baj lenne kipróbàlni?

Figyelt kérdés
Most vagyok 16 èves. A baràtaim nagyrèsze dohànyzik, nekem a szüleim azt mondtàk amint 18 leszek azt csinàlok amit akarok, bàr akkor sem fognak örülni nekik, de 18 alatt nem dohànyozhatok. Nem is igazàn szeretnèk ràszokni, de azèrt kívàncsisàgból mègis elszívnèk egyet. Szerintetek lehet ebből valami baj, ha elhatàroztam, hogy utàna soha többet nem szívok el egyet sem?

#cigaretta #kipróbálás #elhatàrozàs
2021. febr. 27. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Nem lesz belőle baj, de valószínűleg kívánni fogod az első után, bármennyire is köhögni fogsz tőle. Szívj el egyet nyugodtan, de utána mosd meg a kezed háromszor, rágo a szájba.
2021. febr. 27. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj ezekkel az elhatározásokkal, hogy úgyis megdőlnek. Kipróbálod, oké. De utána ugyanúgy ott vannak ezek a barátok, és előbb-utóbb rá fogsz szokni. Az elején hiába köhögsz, pár szál után megszűnik, aztán nincs semmi, ami visszatartana.
2021. febr. 28. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Várj 18-20-ig.
2021. febr. 28. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Nincs semmi jó benne. Próbáld csak ki, alkalmankén egy egy szál nyugtatónak jó. A nikotin nagyon gyorsan a fejedbe száll majd és úgy érezheted magad mint aki betépett egy pár percig. De minnél többet szív valaki annál tompább lesz ez az állapot ezért annál több cigaretta is kell hogy eljuss idáig ezért is szoknak rá sokan, meg persze a szervezeted is kívánni fogja állandóan csak hogy normálisan érezd magad.

Bulikba ha eljársz vagy ilyesmi egy-két száll belefér, de ne állj be a sorba. Az egészséged és a pénztárcád is bánni fogja.

2021. márc. 1. 02:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyan így voltam 15 évesen, és őszintén azt kívánom bár ne próbáltam volna ki. És bár emberek azt mondták ne szívjak el egyet se mert rászokok, még is elszívtam egyet. Meg még egyet. Meg még egyet. Kb egy hónaoba telt míg "rendszeressé" vált, előtte csak próbálgattam.

Szóval az én javaslatom, hogy ne próbáld ki, többet nyersz vele, de én se hallgattam mások javaslatára, szóval a második tanácsom, hogy ne gyújts rá egy órával azelött hogy haza mennél, és ugorj be egy Tescoba, fujj magadra valami iszonyat parfümöt, és kifele menet vegyél egy csomag airwaves-t (lila vagy fekete, mert erős) és három négy szemen rágcsálódj egy darabig.

Aztán sok sikert ahhoz, hogy ne gyújts rá újra. Főleg ha betöltöd a 18-at, mert onnantól igazából már kuncsorogni se kell a cigit, meg másokat megkérni hogy vegyenek neked, szóval semmi sem fog visszatartanai.

2021. márc. 22. 01:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Kipróbáltad? Mi lett, rászoktál azóta?
2021. dec. 16. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!