Ki szeretném próbálni a cigit,de nem azért,hogy menőzzek vele. Szerintetetek hogyan vegyek és milyet?
sajni/szerencsére nincs már mentolos
kérj narancs pall mallt
Ha jó érzést adott, akkor ez már a jele annak, hogy akár rá is szokhatsz.
Csak szólok, h megemelik az árát nagyon.
Szia! Én is így voltam vele, kipróbáltam, tetszett, vetettem magamnak. Lassan 2 éve szívom (amúgy a tegnapi napon elhatároztam hogy kész, vége, többet NEM gyújtok rá) és most azt kívánom bár ne tettem volna... Először csak heti 1 szál, aztán 2 naponta 1 szál, aztán naponta 1 szál és így emelkedett. Sokan mondták hogy ki se próbáljam, de ugye önfejű ember vagyok, miért mondaná meg nekem bárki is, mit tegyek?
Azért, hogy ne csak az észt osszam, a kérdésre is válaszolok. Arany Marlboro-t vegyél/vetess (én azzal kezdtem...), menj be a dohányboltba, és "Szia! Egy doboz arany Marlborot szeretnék kérni" vagy ha nem vagy 18, és esetleg van öregebb testvéred, kérd meg hogy vegyen neked, de egy idősebb haver is kikérheti neked.
16/L
Mindenki ezt mondja , én is mondtam hogy nem akarok rászokni.
És pont így kezdődik a rászokás hogy először jó aztán meg szép fokozatosan rajta vagy.
Aki cigizik azok közül nagyon kevés az aki fél a ráktól.
Egyszerűen nem érdekli ezeket, csak a szenvedély és az legyen meg állandóan.
A cigőtől az a szar hogy egy idő után olyan büdös minden tőle hogy förtelem. Meg idővel jön a köhögés, krákogás és a slejm amitől majd megfullad az ember.
Szóval gondold át, hidd el tudom mert vagy 20 évig szívtam , pedig én se akartam rászokni.
20 év a mostani árakkal napi egy doboz az kb több mint 7.5 millió ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!