Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ki szeretném próbálni a...

Ki szeretném próbálni a cigit,de nem azért,hogy menőzzek vele. Szerintetetek hogyan vegyek és milyet?

Figyelt kérdés
Igazából már szívtam és nekem jó érzést adott. Tudom,hogy rákos leszek,de nem akarok rászokni.

2020. dec. 23. 22:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Ha már kipróbáltad, akkor nem tudod kipróbálni. Ezt beszoptad.
2020. dec. 23. 22:24
 2/15 anonim ***** válasza:
55%
Ha ki akarod próbálni, akkor miért nem kérsz egy cigizős ismerősömtől egy szálat? Amúgy, a kérdés nagyon ellentmondásos. "Ki szeretném próbálni..."; "... Hogyan vegyek és milyet?"; "...már szívtam jó érzés volt" ; "...tudom hogy rákos leszek, de nem akarok rászokni" WTF?!
2020. dec. 23. 22:26
 3/15 anonim ***** válasza:
32%
Ha árulnak még mentolosat akkor azt mindenképp próbáld ki.
2020. dec. 23. 22:34
 4/15 anonim ***** válasza:
66%

sajni/szerencsére nincs már mentolos

kérj narancs pall mallt

2020. dec. 23. 22:46
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

Ha jó érzést adott, akkor ez már a jele annak, hogy akár rá is szokhatsz.

Csak szólok, h megemelik az árát nagyon.

2020. dec. 24. 00:06
 6/15 anonim válasza:
78%

Szia! Én is így voltam vele, kipróbáltam, tetszett, vetettem magamnak. Lassan 2 éve szívom (amúgy a tegnapi napon elhatároztam hogy kész, vége, többet NEM gyújtok rá) és most azt kívánom bár ne tettem volna... Először csak heti 1 szál, aztán 2 naponta 1 szál, aztán naponta 1 szál és így emelkedett. Sokan mondták hogy ki se próbáljam, de ugye önfejű ember vagyok, miért mondaná meg nekem bárki is, mit tegyek?

Azért, hogy ne csak az észt osszam, a kérdésre is válaszolok. Arany Marlboro-t vegyél/vetess (én azzal kezdtem...), menj be a dohányboltba, és "Szia! Egy doboz arany Marlborot szeretnék kérni" vagy ha nem vagy 18, és esetleg van öregebb testvéred, kérd meg hogy vegyen neked, de egy idősebb haver is kikérheti neked.

16/L

2020. dec. 24. 01:57
 7/15 anonim ***** válasza:
62%
#6 [link]
2020. dec. 24. 15:00
 8/15 anonim ***** válasza:
75%

Mindenki ezt mondja , én is mondtam hogy nem akarok rászokni.

És pont így kezdődik a rászokás hogy először jó aztán meg szép fokozatosan rajta vagy.

Aki cigizik azok közül nagyon kevés az aki fél a ráktól.

Egyszerűen nem érdekli ezeket, csak a szenvedély és az legyen meg állandóan.

A cigőtől az a szar hogy egy idő után olyan büdös minden tőle hogy förtelem. Meg idővel jön a köhögés, krákogás és a slejm amitől majd megfullad az ember.

Szóval gondold át, hidd el tudom mert vagy 20 évig szívtam , pedig én se akartam rászokni.

20 év a mostani árakkal napi egy doboz az kb több mint 7.5 millió ft.

2020. dec. 25. 09:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Próbáld ki.. valakitöl egy egy szálat, de rá fogsz szokni, rombolod az egészséged. Voltal már beteg? Na.. arra gondolj..hogy az nem múlik el a cigitöl..akkor talán elmegy a kedved töle..
2020. dec. 27. 09:34
 10/15 anonim ***** válasza:
58%
Inkább ne vegyél.
2020. dec. 27. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!