Ki szeretném próbálni a cigit,de nem azért,hogy menőzzek vele. Szerintetetek hogyan vegyek és milyet?
Én sokáig dohányoztam. Ha rám hallgatsz, nem kezded el. Nem, nem a rák miatt... az fiatalon engem sem érdekelt.
Hanem az ára miatt. Anyagi romlás. Mert ha rászoktál, akkor emelhetik bármennyit is az árát, meg fogod venni. Előbb veszed meg a cigit, mint a gyereknek a zsemlét.
Engem az motivált, hogy a havi cigipénzt egy használt autó törlesztésébe fektettem.
Ha belegondolsz, havi 35-40 ezret simán el lehet füstölni. Annyiból pedig már lakást is lehet törleszteni. Vagy kocsit, bármit, aminek több értelme van, mint a füstnek...
Ha anyagilag rendben vagy, lesz jó állásod, nem fogsz sose nélkülözni, akkor szokj rá nyugodtan, te életed. Egy extrém sportoló ugyanúgy kiteszi magát a betegségek vagy halál kockázatának, rövid távon pedig mindkettő egy önjutalmazó tevékenység, egyszerűen jól esik. Kinek ez, kinek az.
De ha akármennyire is nem látod biztosnak a pénzügyi jövődet, úgy nagy terhet okozhat a függőség. Biztosnak kell lenned abban, h azonnal le tudod tenni ha le kell. Ahogy függő leszel, esetleg kevés pénzed lesz, úgy egyre jobban hozzákötődsz majd a megszokásaidhoz, egyre nehezebb lesz letenni. Fontosabb lesz a gyereked kajájánál, a háziállatod orvosi költségénél, kocsinál, nyaralásnál, benzinnél, tanfolyamnál, mindennél. Vagy-e ahhoz elég erős, hogy egyszer elhagyd azt ami addigra a legbiztosabb pont lett az életedben?
Én csak szivatkázom, nekem jó.
Próbáltad azt?
Én is próbáltam már a cigit. Szeretem.is az illatát meg brszivni de nem.szetetnek rászokni. A betegnyugdijas.rámenne meg a lakásom is mert a cigi miatt nem jutna számlákra. Aztán hallottam olyat is hogy volt aki szokott le a cigiről és hízott 30 kilót. En 165 cm vagyok és 86 kg. Ha raszoknek a cigire és még leszoknek és hitnek meg 30 kilót akkor már nem is dagadt hanem kocadisznó lennék. Akit tudok hogy hozott 30 kilót is felül van a 100 külön és depressziós mert vastagon a lábai, a karja, a hasa és izzad. A Szűzanya meg az Isten őrizzék meg engem hogy raszoknak a cigire mert egy kövér hajléktalan lenne belőlem. Néha ha ismerős ad egy dlukkot kipróbálom és szívesen szivom az illatát magamba.
Bár a templomi tömjéntfüstöt szeretném úgy mint a cigiszagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!