Egyre többször olvasók olyat itt is ,hogy van aki már 12 évesen rendszeresen dohányzik.az kb 6.osztályos.tényleg van ilyen?ha valaki már akkor cigizik az hogy tudja ezt megoldani?suliba ugye biztos nem,otthon ....megint nem.de akkor hogy?
Exem kb már 6 éves korától cigizett mert ez volt a családjában a normális. Gimi alatt kezdett el leszokni róla ahogy koliba került.
Egyébként 18 év alattiként, akiknek nem tudják a szüleik sem nagy ördöngösség megoldani. Nem egyszer volt már, hogy mentem volna buszjegyet venni és kb olyan 12-14 éves gyerekek álltak előtte, hogy nekik is vegyek már. Nyilván nem vettem, de van, aki gond nélkül elfogadja a pénzüket és vesz. Plusz ha van idősebb tesó, idősebb haverok, akkor simán megoldható. De volt olyan ismerősöm is, aki (bár ő már gimi alatt) a szülei dugicigijére járt rá.
Csomó ember cigizett már tizenéve is az általános iskolában, mikor oda jártam, többnyire balhés romák. Szülők adták/vették, idősebb testvérek, haverok stb stb.
Én is elkezdtem 16 évesen, én is kértem meg szimpi idegeneket, hogy vegyenek nekem, volt, akinél bejött, volt, akinél nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!