Miért van az, hogy a dohányzók kevesebbet vannak megfázva?
Én nem dohányzom. Sorozatosan minden évben, szeptembertől áprilisig minden hónapban náthás vagyok, hol erősebben, hol gyengébben, de nincs olyan hónap, hogy ne lenne ez... Van, hogy 3 hétre is elhúzódik vagy éppen jobban vagyok, 1-2 nap után kezdődik újra. Már gyerekkoromban is sokat vittek orvoshoz ezért, és most is voltam sok helyen (tüdőgyógyászat, fül-orr-gége, háziorvos, labor, stb...).
Viszont azt látom, hogy akik dohányoznak nem vagy alig betegek... Amíg suliba jártam, mindig a cigisek voltak azok, akik nem hiányoztak és bent voltak. Most a munkahelyen is ez van: a nem dohányzók gyakran betegek, én különösen, míg a cigisek sosincsenek táppénzen, mindig bent vannak és semmi bajuk, élnek vígan.
Hogy van ez?
20F
Jövő héten lesz 1 éve, hogy leszoktam (20 év után).
Maradjunk annyiban, hogy tavaly ilyenkor attól is kivoltam, ha fel kell lépcsőzni a 2. emeletre, manapság viszont heti 6 napot edzek, eljárok futni, túrázni.
Az már csak hab a tortán, hogy sokkal jobban alszok, fejben összeszedettebb vagyok, és az állandóan náthás barátnőmtől sem kaptam el az elmúlt évben semmit.
Szóval ha valaki abban hisz, hogy a cigiben van az erő, ott más baj is van... :)
Ne egyél semmilyen gyógyszert és ki fogsz gyógyulni belőle.
Ezt az állandó náthát a gyógyszer függőség okozza és az produkálja.
Tudom ezt nem hiszik csak kevesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!