Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nah cigerratto fuves?

Nah cigerratto fuves?

Figyelt kérdés
most iskolába,van egy gyerek aki áruja a fuves cigit,1gramm 2500:?,most ez nem tom realis ár,e de,ha megvennénk,sztem megfogjuk de most ez hogyan kell,ugyahogy tom,de kiváncsi vok,hogy ti ezt hogy nyomjátok,mert huvelybe nem lehet azt tom,sima papirba vagy hogyan,::???
2010. okt. 16. 19:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Vesztek cp-t (cigipapír), abba tesztek zöldet, utána csigát csináltok mondjuk bérletből, azt egyik végébe, tekered, lenyalod, gyújtod, szívod.
2010. okt. 16. 20:24
 2/21 anonim ***** válasza:
hát ja asszem a reális ára az 2500 1 grammnak..vagyis haveroméktól ugy veszem..de egyik csaj suliban 1500ért is tudna..
2010. okt. 16. 21:45
 3/21 anonim ***** válasza:
Ha tisztán 1grammot ad azért reális a 2500. De ha lecsíp belőle és mondjuk 0.7-0.8at ad akkor az már csak 2k-t ér kb.
2010. okt. 16. 22:00
 4/21 A kérdező kommentje:
jah,jah,cigeratto pappir,tom már,kősz skacok..akk meg is lesz véve,a szulinapra akarjuk tudjátok .
2010. okt. 16. 22:32
 5/21 anonim ***** válasza:

jézusoom.

1.csak olyannal szívjatok aki már tapasztalt.

2. egy paki kerül 2500 forintba ( nem kapsz ugyse 1.0t, nem egy füves cigi)

3. Utalok az 1 pontra és ő majd tud mindent.

Kívánok nektek sok szerencsét^^

ha valaki berosszul kristálycukrot adjatok neki, mert attól jobban lesz.

2010. okt. 16. 22:36
 6/21 A kérdező kommentje:
leirom egy példával,hogy mit akarok kérdezni,hogy ha megvan a cigipapir,(pl a ciginél a szurü)azt mondjuk egy ilyen cigi doboz széléből csinűljuk ugyis jó,vagy milyen olcsó példa van még erre?
2010. okt. 16. 22:37
 7/21 A kérdező kommentje:
jah meg,az hogy hozzá kell tenni a dohány pl(ld,vagy sláger dohányt)vagy csak simán a füt?
2010. okt. 16. 22:47
 8/21 anonim ***** válasza:
Keverjetek hozzá dohányt.. Szal egy cigit rá kell áldozni. Cigisdobozból lehet csiga simán :)
2010. okt. 17. 07:17
 9/21 Andika001 válasza:

én nem csinálom,de láttam,hogy csinálják.tehát fognak egy cigipapírt,abba szórják a zöldet,tesznek bele dohányt is összetekerik megnyálazzák és összeragasszák.szívják ennyi.nem tesznek semmit az elejébe.ez elég olcsó megoldásnak tűnik.és igen én is úgy gondolom,hogy a 2500 reális ár.de szerintem nem lesz az 1gr csak 0.8.kb.

de én szerintem ne próbáljátok ki mert hamar rá lehet szokni.és nem csak,hogy nagyon ártalmas nagyon drága mulatság is

2010. okt. 17. 08:37
 10/21 anonim válasza:

1 fogsz egy darabpapírt összemorzsolod a zöldet

2 csinálsz csigát

3 a cp-be elkezded tekernia csigát utánna beleszórod a dohányt és a zöldet szépen eloszlatod összetekered benyálazod összeragasztod és kész. De vigyázzatok kérleek mikor elősször csiknáltam nagyon sokat szívtam besokaltam és az ügyeleten köttem ki ;)csak óvatosan :D

2010. okt. 18. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!