Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lányok, nők, hány évesek...

Lányok, nők, hány évesek vagytok, aki dohányzik, mikor kezdte, hány évesen?

Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 15:09
 1/8 anonim válasza:
19%
Csak szivart szivok, a multkor egy 200.000 Ft-os szivart szivtam.
2023. aug. 28. 15:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi köze ennek a korhoz?
2023. aug. 28. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Most vagyok 21, szerencsére pár hónapja leszoktam. Nagyjából 15 éves voltam, amikor elkezdtem bulikban, alkalmanként cigizgetni, 16 és 17 között valahol pedig már napi szinten dohányoztam. Tudom, hogy sokan jóval több évet töltenek dohányzással, de nekem nagyon jól esik ennyi év után is már végre szabadnak lenni!
2023. aug. 28. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
19 éves vagyok, 16 éves korom óta dohányzok. 9 éves korom óta érdekel a dohányzás. Tudom, hogy káros, de élvezem ennyi jár nekem. Ellazít, kikapcsol. Amugy is csak napi 1-2 szálat szívok a kávé mellé. De apám előtt titokban kell tartanom, hogy cigizek, mert egyszer lebuktam és hiába vagyok nagykorú ő nem engedné, hogy cigizzek, mondta.
2023. aug. 29. 09:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
19 múltam,már gyerekként is érdekelt,14 után kezdtem
2023. aug. 29. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Bár "kocsmai vitában a csaops halgasson" ugyanis ffi vagyok.

Én 10 évesen kezderm szívni, de nagyon sokat küszködtem, mire 35 évesen le tudtam szokni.

Most -, hogy öreg lettem - ha bármilyen szakorvoshoz megyek, az első kérdések között van, hogy dohányoztam/dohányzok-e. Valami köze csak van a betegségeimhez...

2023. szept. 2. 16:51
 7/8 anonim ***** válasza:
14 évesen kezdtem, most 74 vagyok
2023. szept. 18. 20:09
 8/8 anonim ***** válasza:

31 vagyok, 14-15 évesen kezdtem cigizgetni aztán középsuliban szoktam rá napi szinten. Ebben mondjuk benne volt az is, hogy az osztálytársaim, barátnőim nagy része dohányzott.

Amúgy érdekes, hogy itt ketten is írják, hogy gyerekkoruk óta érdekelte őket a dohányzás, én is így voltam. Imádtam nézni anyát meg a nagymamámat, ahogy cigiznek meg kérdezgettem őket mindig mindenről ami a cigivel kapcsolatos volt. Meg rendszeresen vetettem magamnak cigirágót és együtt "cigiztem" velük 😅

2023. szept. 19. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!