Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok milyen cigit...

Dohányosok milyen cigit vennétek Ha a pénz nem számít csak a minőség?

Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 06:59
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem aki minőséget akar az inkább valami jóféle kubai szivart venne.Nem cigarettát..
2023. júl. 30. 07:05
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Én olyat vennék szívesen, aminek a dobozára nem raknak rá undorító képeket.
2023. júl. 30. 07:44
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Én arany színű dunhillt ,de azért ez csalóka.....mert nekem pl a Szofi is nagy kedvencem,pedig nem a legjobb megítélése van.
2023. júl. 30. 10:10
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Hát nem EU-s hulladékokat, az biztos!
2023. júl. 31. 01:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Annyiban igaza van #1-nek, hogy a cigaretták között nincs olyan ami a szinte megfizethetetlen kategóriában lenne. Tudtommal 2000 +/-200ft az összes, míg szivarok között azért lehet találni keményen beárazott példányokat.

Ha valami különleges cigarettát vagy dohányt szeretnél venni, az azért lesz drága, mert egy vonatjeggyel vagy egy tankolással kezdődik a vásárlás. Az osztrák és a szlovák dohányboltoknak széles választéka van és még az egységcsomagolást is megúszod.

2023. júl. 31. 10:39
 6/10 tambi3 ***** válasza:
100%

Valami azt súgja, hogy kezdő dohányos vagy, ezért még nincs kialakult, fix márkád. Én "mezítlábas" (füstszűrőtlen) SYMPHONIA cigarettával kezdtem, de váltottam a mentolos "FILTOL"-ra, mikor megszűnt jött a LOTTÓ, mikor megszűnt jött a FECSKE, mikor megszűnt jött a SOPHIANE, ezt szívom kb negyedszázada. Nem csak a dohányzásra lehet rászokni, hanem adott márkára is, más nem is fog ízleni.

Hatévtized cigarettázás után, féltüdővel azt tanácsolom, hogy ne a márkák között keresgélj, hanem hagyd abba, he még megteheted...

2023. aug. 5. 06:47
 7/10 tambi3 ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy megengedhetnék magamnak bármilyen cigarettát, sőt a szivarok többségét is, de a szivar nem cigaretta, a "szívási technológiája" is más, és főleg nem Szofi, nem is tudja helyettesíteni... Két-három évente elszívok egy márkás szivart, hogy "macsó"-nak érezzem magam; mondhatom pocsék...
2023. aug. 5. 06:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem nem, én nem dohányos vagyok hanem ajándéknak veszem de fogalmam sincs mi az ami minden dohányosnak nagyon jónak számít..
2023. aug. 6. 11:12
 9/10 A kérdező kommentje:
A szivar szerintem azért nem jó mert hölgynek lesz
2023. aug. 6. 11:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Nincs olyan ami minden dohányos szerint jónak számít. Lesd meg miket szokott szívni, esetleg kérdezd meg.

tambi3: a mezítlábas symphonia tökéletes választás, jó cigi, szívesen vennék egy csomaggal, a pénz nem számít, mert már nem gyártják.

2023. aug. 6. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!