Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van èrtelme így ledzokni?

Van èrtelme így ledzokni?

Figyelt kérdés
6 napja nem gyújtottam rá. Nem. Kívánom a cigit, úgy vagyok vele, bármikor rágyújthatok. A nagyobb gondom, hogy párom dohányzik, ès a lakásban... :( van így èrtelme leszokni?
2023. júl. 5. 10:59
 1/9 anonim válasza:
68%
Van mert kevésbé káros rádnézve és több pénzed marad.
2023. júl. 5. 11:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Az tèny, hogy több pènzem. Marad (napi 2 doboz) , ès itt most a passzív dohânyzásra gondoltam èn is... (ha valakinek nem egyèrtelmű)
2023. júl. 5. 11:10
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Az inkább a veszély, hogy aki függő, mér soha nem szokik le teljesen. Már 2x is negyed ébv mentesság után visszaszoktam. Azután jött a pipa. Majd a fiam hatására e-cigi.
2023. júl. 5. 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Baromira nem ugyanaz a passziv dohanyzas, raadasul a parodnak illene nem a kepedbe fujnia. Ha meg nem, akkor plane nem ugyanaz.

A torveny elott munkahelyen, de meg ovodaban is mindenki pofajaba ment a fust es nem ugy nez ki, hogy az egesz tarsadalom legzorendszerenek annyi.

2023. júl. 5. 13:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Próbáljátok meg együtt abbahagyni.
2023. júl. 9. 10:57
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
bárhogy van értelme leszokni. Annak is van értelme ha napi 20 helyett napi 19et szívsz.
2023. júl. 10. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nincs. A mennyiség lehet csökken de attól még passzív dohányos leszel.
2023. júl. 10. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:

5

Ha mondjuk úgy ismerkedtek meg, hogy mindketten dohányoztak és eddig együtt cigiztek a lakásban, akkor szerintem nem pofátlan. Azért mert a kérdező hirtelen változtatni akar az életén, nem válrhatja el a másiktól, hogy ő is ezt tegye.

2023. júl. 25. 13:28
 9/9 A kérdező kommentje:
8# ez így volt...
2023. júl. 26. 04:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!