Kinek melyik leszokási módszer vált be?
Napi 3 doboz cigit szívok, sofőr vagyok és unalomból gyújtom egymás után a cigit. Leszeretnék szokni a dohányzásról, de nincs hozzá akaraterőm. Hiába sok pénz havonta, nem nagyon riaszt el attól hogy rágyújtsak. Heets/e-cigit már próbáltam alternatívaként, de nem igazán jöttek be.
Szóval kinek hogy sikerült letennie a cigit? Minden módszer érdekel, tapasz, tabletta stb
Sajnos nem az akaraterőn múlik...
Vegyél e-cigit abból van nikotin mentes is és az egészségesebb mint a sima cigi de a dohányzás megszokott feelingjét megadja!
Anyukámat a tüdőrákja szoktatta le.
Szerintem ne várj addig.
Akaraterő tuti kell, kemény lesz,de megéri minden szempontból leszokni.
Én az azonnali abbahagyás híve vagyok, de nálad lehet első körben arra kéne játszani, hogy lehozd napi 1 dobozta. A 3 doboz az vállalhatatlanul sok. És a pénz a legutolsó...
Én amúgy az első hetekben napi 6-7x ettem, utána mindig fogat mostam és rádobtam egy tictacot. Így a nonstop kellemes szájíz mindig elterelte a gondolatot, hogy cigizni akarok.
Szerintem vegyél pár nyalókát, beválhat, főleg ha tényleg csak unalomból szívsz ennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!