Igaz lehet hogy a dohányosok 80 - 90 százaléka megbánja hogy rászokott a dohányzásra?
Én 3 éve dohányzok és nem bántam meg. Igaz csak e cigit szívok kicsit ideges vagyok ha nem szívom, de amúgy más rosszat nem tapsztaltam.
Nem szégyenlem lehet megkövezni de még mindig így 2023-ban is menő a cigizés szerintem! Persze nem egészséges, de egyszer élünk!
Most lesarkítva kissé a dohányzás nem más, mint egy olyan káros szokás, ami során kátrányt és mérgek ezreit tartalmazó füstöt szívsz be naponta többször, sok sok pénzért, hogy enyhítsd az elvonási tüneteidet, amit valójában a cigaretta okoz.
Aki ezt fel tudja fogni, az megbánja, aki nem, az nem...
Amikor dohányoztam és ilyen kérdéseket kaptam, mindig az volt a válaszom, hogy egyáltalán nem bánom, szeretek cigizni, eszembe sincs leszokni ... stbstb.
Sokkal jobban hangzott, mint a valóság, hogy “persze, hogy megbántam, de akaratgyenge vagyok ahhoz, hogy lerakjam, ezért muszáj szívnom, különben kiakaszt az elvonással járó kattogás."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!