Aki letete a cigit hogy sikerült neki?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok és már 14 éves korom óta cigizek. Nem az én hibáb az osztály társam erőltete rám. Sokan monták hogy egéségtelen meg káros az egéségemre de nem hitem nekik. A 10 év alat szinte soha sem volt probléma a cigi de most úgy fel ment mindenek az ára hogy mán alig bírom pénzel. Először töltöt cigit vetünk az osztály társaimal úgy nem volt drága aztán jöt a nyári munka tutunk veni bolti cigit együt aztán külön váltak az utunk mindenki a magáét járja és azota magam töltöm a cigit de egyre drágáb minden. Le akarom mán teni a cigit mert nem bírom mán a pénzel. Ti hogy tetétek le? Le lehet egyátalán?2023. máj. 21. 18:24
A kérdező szavazást indított:
lelehet
nemlehet
könyű
nehéz
nagyon nehéz
12 szavazat
1/7 anonim válasza:
Szia! Édeapám egyik napról a másikra le tette a cigit! Néha kutatási “rohamokat” kapott a cigi után ! Nagyon nehezen, de le tudta tenni végérvényesen.
2/7 A kérdező kommentje:
Örülök hogy le tuta teni apukád.
2023. máj. 21. 18:33
3/7 anonim válasza:
"de nem hitem nekik. "
Pedig elég tisztán látszik, hogy súlyos degenerációt okozott nálad.
4/7 anonim válasza:
Akarat kérdése. Ha elvonási tüneteid vannak akkor se szabad rá hallgatni, idővel nem lesz. Keress valami mást helyette, például csokit.
5/7 anonim válasza:
Le lehet tenni.
Ajánlom a következőket: normális étkezés, sok víz, sok alvás, edzés.
sok sikert
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. máj. 21. 19:43
7/7 anonim válasza:
Úgy sikerült letenni, hogy többet nem gyújtott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!