Aki leszokott a dohányzásról hogyan sikerült?
Figyelt kérdés
Egyszer már leszoktam mikor terhes lettem, de már megint cigizek. Akkor a baba miatt könnyű volt letenni, de most nincs ami motivál. Nem túl sokat, 10 szálat naponta, de már nagyon sajnálom rá a pénzt.#Dohányzás, leszokás,
2022. máj. 3. 15:11
1/4 anonim válasza:
Egyszerüen abbahagytam - amikor már három napot kibírtam, akkor mindig csak MÉG EGY napot tüztem ki magam elé, és utána meg már sajnáltam volna, hogy kárbavesszen annyi idö, amit kibírtam.
2/4 felkelhetetle válasza:
Ezzel a könyvvel:
Nagyon sok embert leszoktatott Allen Carr, biztos vagyok benne, hogy ezzel neked is sikerülni fog. :)
3/4 anonim válasza:
Előbb fejben eldöntöttem, hogy miért nem szabad, nem akarom szívni. Aztán megvártam, hogy már csak 1 szál cigim maradjon, azt elszívtam, és soha többet nem vettem újat. Fontos, hogy más se cigizzen a közeledben, ne legyen semmi ami kísértésbe visz, pl félig elszívott csikkek a hamutartóban, dohányfüst, eldugdosott cigik, töltődohány, stb.
4/4 felkelhetetle válasza:
3
Ez, amiről te beszélsz az nem leszokás, hanem önmegtartóztatás.
Akkor szokott le az ember, ha meglát egy dohányost és undorral tölti el. Aki ténylegesen leszokott, azt te soha nem fogod kisértésbe hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!