Van itt olyan aki dohányzás után e-cigire állt át, és arról is leszokott?
Figyelt kérdés
Vagy szimplán e-cigit szívtál, de leszoktál arról természetesen ha nikotinos volt. Engem legfőképp az érdekelne, hogy cigi utáni e-cigizésről azaz a nikotinról mennyire volt nehéz leszokni?2021. jún. 19. 01:52
1/3 anonim válasza:
Az számít, ha több hónapig nikotinmenteset szívtam, aztán utána inkább mégis visszaálltam nikotinos e-cigire? 20 év dohányzás + 6 év elektromos.
2/3 A kérdező kommentje:
Persze számít. Hogy érezted magad mikor letetted a nikotinost?
2021. jún. 19. 16:32
3/3 anonim válasza:
Fokozatosan csökkentettem a nikotinmennyiséget, eredetileg 12 mg-ossal szoktam le az analógról, a mentesre való átállás már 3 mg-ról történt.
Nehéz megfogalmazni, kicsit mintha tisztább lett volna a fejem utána, az jó érzés volt. Nem volt szenvedés átállni egyáltalán, de kb. mintha hegyilevegőt szívnál, mivel a nullásnak semmi TH-ja (torokhatása) nincs. Ez hiányzott inkább csak, a nikotin maga nem.
Pár hónap után kezdtem el kacsingatni újra az analóg cigi felé, akkor döntöttem úgy, hogy na azt már nem, akkor inkább szívok újra nikotinos liquidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!