Sikerült rászoknom?
Sziasztok!
Eddig sosem cigiztem, nem is éreztem rá késztetést, de a barátokkal az utóbbi időben eleg sokszor jártunk el hétvégén, beülni iszogatni. Ilyenkor mindig kínáltak, elfogadtam, volt hogy 5-6 darabot is ideadtak vagy többet.
Azt vettem észre, hogy kb 1 hete napközben is rámjön nagyon erősen hogy cigizni akarnék.
Vissza lehet még fordítani ezt a folyamatot valahogy, vagy hagyjam inkább az egészet, és vegyek magamnak?
Gondolom, teenager vagy...
Mindenesetre szerintem kialakult egy dependens állapot... Most még szerintem visszafordítható, de össze kell kapnod ahhoz magad.
Hat igen, ha bulizni mesz es cigizni szeretnel, vegyel magadnak, nem illik masokat lehuzni allandoan.
De egyebkent ha hiszed, ha nem, most van az a pont, amikor meg tok konnyen vissza lehet forditani a folyamatot. Nem gyujtasz ra es kesz. Par het es nem is fogod kivanni, most meg az elejen vagy.
De ha most raszoksz; kesz vege, szopas lesz kesobb.
Tapasztalat...:D
"Vissza lehet még fordítani ezt a folyamatot valahogy, vagy hagyjam inkább az egészet, és vegyek magamnak?"
. Szerinted még soha senki szokott le a dohányzásról?
De mindegy: ha van felesleges pénzed, amit arra költenél, hogy büdös és egészségtelen legyél, akkor vegyél nyugodtan.
Mondjuk olyankor meghívom vagy 3 sörre, ha ad, ezt így csináljuk oda-vissza.
Utolsó gondolom szoktak le, na de mindegy tényleg, akkor összekapom magam és hagyom inkább.
Köszönöm a bíztató válaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!