Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Sikerült rászoknom?

Sikerült rászoknom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eddig sosem cigiztem, nem is éreztem rá késztetést, de a barátokkal az utóbbi időben eleg sokszor jártunk el hétvégén, beülni iszogatni. Ilyenkor mindig kínáltak, elfogadtam, volt hogy 5-6 darabot is ideadtak vagy többet.

Azt vettem észre, hogy kb 1 hete napközben is rámjön nagyon erősen hogy cigizni akarnék.

Vissza lehet még fordítani ezt a folyamatot valahogy, vagy hagyjam inkább az egészet, és vegyek magamnak?

2022. dec. 1. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, teenager vagy...

Mindenesetre szerintem kialakult egy dependens állapot... Most még szerintem visszafordítható, de össze kell kapnod ahhoz magad.

2022. dec. 1. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha napi szinten elszívsz pár szálat, akkor egyre nagyobb lesz a sóvárgás, és egy pont felett átmész a határon. Viszont ez az elején még könnyen visószafodítható, mert elég ha nem szívod 3-4 napig és elmúlik. De idővel (és ha többet szívsz) húzósabbá válik..
2022. dec. 1. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Hat igen, ha bulizni mesz es cigizni szeretnel, vegyel magadnak, nem illik masokat lehuzni allandoan.

De egyebkent ha hiszed, ha nem, most van az a pont, amikor meg tok konnyen vissza lehet forditani a folyamatot. Nem gyujtasz ra es kesz. Par het es nem is fogod kivanni, most meg az elejen vagy.

De ha most raszoksz; kesz vege, szopas lesz kesobb.

Tapasztalat...:D

2022. dec. 1. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

"Vissza lehet még fordítani ezt a folyamatot valahogy, vagy hagyjam inkább az egészet, és vegyek magamnak?"

. Szerinted még soha senki szokott le a dohányzásról?

De mindegy: ha van felesleges pénzed, amit arra költenél, hogy büdös és egészségtelen legyél, akkor vegyél nyugodtan.

2022. dec. 1. 18:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Mondjuk olyankor meghívom vagy 3 sörre, ha ad, ezt így csináljuk oda-vissza.

Utolsó gondolom szoktak le, na de mindegy tényleg, akkor összekapom magam és hagyom inkább.

Köszönöm a bíztató válaszokat.

2022. dec. 1. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Inkább ne gyújts rá.
2022. dec. 2. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Épeszű ember nem cigizik.
2022. dec. 31. 02:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2022. dec. 31. 09:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!