Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha most huzamosabb ideig...

Ha most huzamosabb ideig sokkal többet dohányzom abból lehet nagy baj?

Figyelt kérdés
Kocadohányos vagyok, ha iszom akkor rágyújtok ami ilyen heti max 2 szálat jelent, ha meg nem megyek bulizni 3 hétig akkor semmit. Viszont most szakítottam a barátnőmmel és egyszerűen kívánom a cigit. Most sokat is kell tanulnom és ilyenkor alapból is szoktam rágyújtani (,vizsgaidőszak van,) mert ezzel "jutalmazom" magam, tudom tartani a tanulást, viszont most annyira magam alatt vagyok, hogy ez ilyen napi 15-20 szálat jelent, az utolsó vizsgám meg még vagy 4 hét múlva lesz. Nagyon szétcseszem magam?

2023. máj. 15. 15:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha kívánod....tedd azt ,csak kontrollt tarts.esetleg megpróbálhatsz gyengébb cigit szívni,ha erőset szívsz.
2023. máj. 16. 04:33
 12/13 anonim ***** válasza:

"úgy köhögök hogy kiköpöm a tüdőm, nincs akiért érdekelne most. Úgy érzem megéri."

https://www.youtube.com/watch?v=caULpBvOVso&ab_channel=Sadhg..

2023. máj. 16. 09:26
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"nem félek, mert könnyen tudtam kontrollálni mindig is"

Én is ezt mondtam anno, amikor elkezdtem cigizni...eleinte csak 2-3 szál, aztán pont úgy mint Te szépen lassan napi egy doboz lett, aztán 18 évig benne ragadtam és most nagy szenvedések árán talán sikerül megszabadulnom ettől a fostól.

2023. máj. 17. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!