Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A cigi megnyugtatja a nem...

A cigi megnyugtatja a nem dohányzókat?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék semmiféle módon elkezdeni cigizni, csak szimplán érdekel. Van egy egyetemi csoporttársam, aki nem dohányzik, csak vizsgák előtt/után szív el 1-2-3 szálat. Tényleg jól eshet neki? Megnyugtathatja őt?
2023. máj. 13. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A barátod dohányzik, csak kevesebbet. Semmiképp nem tartozik a nemdohányzó kategóriába. :)
2023. máj. 13. 09:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én utálom. Sosem szerettem. Volt olyan barátnőm, aki dohányzott. Amikor már naponta többször szívott, annyira büdös volt, hogy egyáltalán nem kívántam és szakítottam vele.

De vannak olyanok is, akiket egyáltalán nem zavar.

2023. máj. 13. 09:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem dohányzóként felidegesít hogy nem kapok tiszta levegőt, ha mellettem dohányoznak.
2023. máj. 13. 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos.
2023. máj. 13. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Huszonévesen elszívtam max 4-5 dobozzal a társaság miatt, azóta sem hiányzik. A legjobb az egészben, hogy anyagilag sem tudnám megengedni, szóval dupla haszon. xD
2023. máj. 13. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor dohányzik...
2023. máj. 14. 09:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen hülye kérdést!
2023. máj. 15. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!