Miért szédülök a cigarettától?
Figyelt kérdés
Magamnak tekerem, előretekertet még soha nem próbáltam és nem is szeretném. 1-2 hetente szívok el egyet, baj ha szédülök tőle, vagy nem? Illetve miért? (nem szeretném látni a bölcs megmondókat hogy a 2 heti egyből napi húsz lesz, már 1 éve csak e taktika szerint dohányzok, tudom kontrollálni magam, kétlem hogy jobban rászoknék) Előre is köszi az értelmes kommenteket.2023. máj. 10. 10:59
12/17 A kérdező kommentje:
Rendben van, hogy nem szokik hozzá a szervezetem, de lehet ettől bajom hogy nem szokok hozzá? Szerintem elég jó érzés egyébként, sokkal jobb kedvem lesz tőle és a szédülés sem durva, csak könnyebb lesz tőle a fejem pár másodpercig. Hányingerem sincs utána meg semmi ilyesmi, àltalában evés után dohányzok csak.
2023. máj. 10. 12:24
13/17 anonim válasza:
Te “divatból” cigizel. Aki dohányzik normálisan szívja, nem ahogyan te teszed.
Lehet le sem tüdőzöd csak úgy csinálsz.
Semmi értelme amúgy sem az egésznek, és mondom ezt úgy, hogy rendes dohányos vagyok.
Lehet lepontozni nyugodtan, nem nagyon fog meghatni.
14/17 A kérdező kommentje:
Utolsónak, de, letüdőzöm, nem érezném hogy divatból dohányoznék, mint mondtam haverokkal szoktunk tekerni, amikor jól esik.
2023. máj. 10. 15:55
15/17 anonim válasza:
Mert a szervezetednek nem esik jól.
16/17 anonim válasza:
Hagyjátok, majd rájön magától. Még nem tudja mit cselekszik.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi mégegyszer az értelmes válaszokat amit kaptam. Végül spannal úgy döntöttünk hogy hagyjuk ezt az egészet a francba, elégettük.
2023. máj. 24. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!