Miért rossz a közérzetem és miért szédülök?
Figyelt kérdés
Szeretnék a segítségét kérni tőletek. Most le szeretnék írni egy kicsi történetet ami velem történt a nyáron: Én és a barátaim elmentünk nyaralni külföldre. A nyaralás során,hogy a vidámságunkat fokozzunk előkerült egy marihuánás cigaretta is. Őszintén szólva én életemben 2x próbáltam ki,és eddig nem volt semmi gondom vele. De ez utóbbi különösen rossz volt. Az úgy nevezett "sokallás" tört rám. (Sokat szívtam bele és erős is volt) Remegés,félelemérzet, halálfélelem stb.. Kb tartott 3-4 óráig a hatás és utána kezdett csillapodni. De még jelentősen érezem a közérzetem nagyon rossz! Voltam vizsgálaton: EKG Terheléses vizsgálat,vérvétel koponya MR BAEP stb. Nem találtak semmit. Gyógyszert se írtak fel nekem. Elkönyvelték a dokik hogy semmi bajom. A vérnyomásom ingadozik. Magnézium tablettát szedek ami a vérnyomásomat csökkenti de a közérzetem még azóta se jó. Fura gondoltatok jönnek elő,meg mindig érdekes álmaim vannak. Ez mind a fű miatt alakulhatott ki vagy ez már csak pszichológiai dolog,úgymond nem tudom feldolgozni a történteket szindróma? Ez már majdnem fél éve van! Előre köszi a választ!2012. dec. 13. 00:10
1/1 anonim válasza:
Ez amit leírtál, szimpla pánik. Olyan egyszer rosszul érezted magad, bebeszélted hogy a fűtől volt, majd még rosszabbul lettél, és végül bepánikoltál.
Csak nyugi, semmi probléma :D
Mindenesetre szívesen venném ha leírnád hogy hol és milyen orvoshoz jársz, mert én már vagy 2 éve majd' négykézláb járok autoimmunos tünetekkel, és eddig egyik szakorvos sem vett komolyan mondván fiatal vagyok, a háziorvosom már a halálán van az idegtől...
Ahogy látom, téged azért rendesen kivizslattak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!