Miért szédülök a cigarettától?
Figyelt kérdés
Magamnak tekerem, előretekertet még soha nem próbáltam és nem is szeretném. 1-2 hetente szívok el egyet, baj ha szédülök tőle, vagy nem? Illetve miért? (nem szeretném látni a bölcs megmondókat hogy a 2 heti egyből napi húsz lesz, már 1 éve csak e taktika szerint dohányzok, tudom kontrollálni magam, kétlem hogy jobban rászoknék) Előre is köszi az értelmes kommenteket.2023. máj. 10. 10:59
1/17 anonim válasza:
Mert a nikotin összeszűkíti az ereket, azért szédülsz.
2/17 anonim válasza:
A nikotin hatása. Mivel ilyen ritkán szívod, nem tud olyan mértékben hozzászokni a szervezeted.
3/17 anonim válasza:
Mert egy marha vagy... Állatok kategória...
4/17 anonim válasza:
Nem kellene szédülni, szívj kevesebbet.
5/17 anonim válasza:
"tudom kontrollálni magam"
Akkor miért szívod 1-2 hetente? :)
6/17 anonim válasza:
mi lenne ha hallgatnal az okos kis testecskedre es hagynad?
ha valami jot eszel, iszol szedulsz? nem. mert jot tesz.
ha cigit szivsz szedulsz. talan mert nem tesz jot.
7/17 anonim válasza:
Ha már ennyire tudod kontrollálni magad, akkor miért az állatok kategóriába írod?
8/17 A kérdező kommentje:
Nem az állatok kategóriába szerettem volna.. Nem tudom hogy kerültünk ide.
2023. máj. 10. 11:58
9/17 A kérdező kommentje:
5-osnek, haverokkal szoktam, amúgy meg szerintem nem rossz érzés.
2023. máj. 10. 11:58
10/17 anonim válasza:
1-2 hetente az nagyon ritka, szívd akkor gyakrabban mert 1 ennyit értelmetlen 2 nem is fog így hozzaszokni a szervezeted rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!