Akik leszoktak a dohányzásról, azok nagyrészt elhíztak?
Sziasztok! Tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Szeretnék leszokni a cigiről, de rettegek attól, hogy elhízok. Sose voltam nádszálkarcsú, sokat küzdök a súlyommal, pedig “egészségesen” táplálkozok és mozgok is, de amint kiesek a kalóriadeficitből - jönnek a kilók.
Sok pénzbe van, büdös vagyok tőle, holott 2 éve iqosozok “csak” és egyszerűen eljutottam oda, hogy nem akarom tovább szívni. Nehéz, mert a munkát is meg tudom szakítani vele, már kapcsolódott az agyamban a szertartás fogalmával és azt keresem, mit tudnék csinálni helyette, mikor egyáltalán nem csináltam előtte se semmit, hogy rászoktam volna… de ez most más téma.
Az az aggodalmam van, mert mindenhol hallani, hogy aki leszokik az elkezd hízni. Tényleg kell ettől tartani? Van itt kivétel, aki nem járt így?
Sose értettem a 2 mi köze egymáshoz.
Ha unalombol cigizel unalombol keresel más szokást.. (unalom evés)
Már vagy 10 éve letettem mégsem vagyok elhízva :)
Nem, aki leszokás utál elhízik, az azért, mert a cigi helyett zabálni kezd.
Én napi 3 dobozról szoktam le, de nem híztam egy dekát sem, söt még lefogytam az akkori 4-5 kiló felesleget is, mert ha már a cigit abbahagytam, akkor csak rendbe akartam tenni magam egyébként is. Ennek több mint 10 éve, azóta sem híztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!